Loading...
Gratis dancefestival dit jaar in Leiden en Den Bosch
*
flyer Citymoves Den Bosch 5 Year Anniversary

Citymoves gaat voor de feestdagen

Het wordt weer een overvol festivalseizoen, eentje waar Citymoves wederom een speciale plek in zal nemen.

Want het welbekende stadsfestival presenteert dit jaar twee gratis edities in Leiden en Den Bosch, beide met een paar killer line-ups in de planning.

Meer info hierover volgt binnenkort, houd in ieder geval Koninginnedag en Hemelvaart vrij in de agenda, Citymoves heeft grote plannen!

Citymoves heeft ook een naam hoog te houden. Ooit ontstaan als eerbetoon van Armin van Buuren aan zijn thuisstad Leiden is het uitgegroeid tot een rondreizend dancefestival dat heel Nederland inmiddels heeft veroverd. Elke editie is hierbij uniek; een bijzondere locatie in een stad, een line-up waar de meest bekende dj's opduiken, onmiskenbare trance- en housevibes, maar wel gratis toegang voor iedereen.

Op deze manier brengt Citymoves nu al jaren partygangers en stadspubliek samen, elke editie leidend tot een unieke atmosfeer. Dansen op straat met vrienden, familie en buurtgenoten, waar kom je dat tegen? Met dit jaar twee edities op feestdagen kan het festival harder dan ooit losbarsten:

Citymoves Q-Day Special
Natuurlijk pakt het oer-feest in Leiden dit jaar groots uit. Zoals gebruikelijk strijkt Citymoves op 30 april neer in de Sleutelstad voor haar Q-Day Special, met de Garenmarkt wederom the place to be. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt, maar verwacht hoge kwaliteit dj's met ongetwijfeld hier en daar een Leids accent...

Citymoves Den Bosch
Ook in Brabant staat iets bijzonders te gebeuren. Citymoves Den Bosch bestaat deze zomer namelijk vijf jaar, een verjaardag die op Hemelvaart uitgebreid zal worden gevierd. Denk aan een groot muzikaal spektakel, donderdag 17 mei op de Pettelaarse Schans, Citymoves trekt het feest hier naar een hoger plan.

Zoals gezegd, line-ups en andere info volgen snel. Houd in ieder geval deze twee data vrij in de agenda:

30 april: Citymoves Q-Day Special, Garenmarkt, Leiden
17 mei: Citymoves Den Bosch, 5 Year Anniversary, Pettelaarse Schans, Den Bosch*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area