Loading...
Love Generation Laatste update!
*
flyer Love Generation

Published: 20 March 2012

De artiesten staan klaar om de Maassilo volledig te rocken, de special effects zijn getest en staan gereed, de decoratie ziet er geweldig uit en de verlichting straalt weer door de hele Maassilo heen, kortom... We zijn er klaar voor!

Love Generation volgde twee jaar geleden Beatloverz op in de Maassilo Rotterdam en sindsdien is het concept niet meer weg te denken uit de inmiddels compleet vernieuwde Maassilo. Zo is de ingang verhuist naar de waterzijde en is er een nieuwe area: The Basement!

Third Floor, de organisatie achter onder andere Mysterious en de Beatloverz edities in de Maassilo, wil van deze Love Generation een enorm spektakel gaan maken waar nog lang over nagepraat zal gaan worden.

Love for the Music and Respect for each other!
Line-up en info Zoals de bezoekers van Love Generation gewend zijn is de line-up van 24 Maart weer erg dik!

Roog, Erick E, Real El Canario, D-Rashid, Dyna, Marc MacRowland, Jasper Clash, Jeremaine S, Biggi, Brian Chundro & Santos, Lady Bee, Darryl Antunez, Ra-zoon, Undercontrol, Rochand Alan, Kama Qu, Les Rowness, Ian S, Rudy Lima, Aldair Silva, Franklin Rodriques, Me Like MC, Mc Dirty B en nog veel meer!

Tijd: 23.00 tot 07.00 uur
Leeftijd: 18 en ouder
Dresscode: Come as you are...

Tickets
De tickets zijn de afgelopen weken de deur uitgevlogen en als je deze speciale editie van Love Generation wil meemaken raden we je aan om zsm je tickets te bemachtigen voor slechts 17,50 euro via Easyticket en alle Free Record Shops.*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area