Loading...
Beautiful People - The Diamond Spring
*
flyer Beautiful People - The Diamond Spring

Iedereen die tijdens de jaarwisseling in ‘The Sand’ aanwezig was, hoeft de organisatie eigenlijk al niets meer te vertellen.

En iedereen die tijdens de overgang van 2011 naar 2012 een andere keuze had gemaakt, heeft daarna ongetwijfeld weken moeten aanhoren wat ze gemist hebben. ‘Beautiful People’ loste namelijk iedere seconde van de gemaakte belofte in; Een muzikale omlijsting van formaat aangevuld met stijlvol entertainment en dito aankleding van de locatie maakten de ‘beautiful dream’ werkelijkheid.

Dromen zijn dus geen bedrog meer. Dromen zijn werkelijkheid. En omdat na deze spetterende editie de roep om een vervolg alsmaar groter werd, kan de organisatie vol trots melden dat ‘Beautiful People’ op vrijdag 30 maart 2012 opnieuw haar pure schoonheid ten toon zal spreiden aan iedereen die verlangt naar meer; Meer beleving, meer genot, meer headliners en vanzelfsprekend meer ‘good looking boys & girls’!

Wat betreft de line-up is opnieuw gezorgd voor een uitgebalanceerd geheel, bestaande uit artiesten en stijlen die naadloos op elkaar aansluiten. ‘Shermanology’ vliegt momenteel letterlijk en figuurlijk mee op de vleugels van Afrojack en zij zullen tijdens ‘Beautiful People’ opnieuw hun oneindige energie presenteren.
Erick E zorgt, als meest ervaren naam, voor een geluid dat iedereen in beweging krijgt. En met Real El Canario (die dit keer ‘Kubik’ op de ‘keys & mic’ naast hem zal hebben), Luciën Foort, Michael Mendoza, Leroy Styles en Mitchell Niemeyer als de muzikale stukjes die de puzzel compleet maken, is ook de muzikale schoonheid gegarandeerd.
Als ‘diamant in de ring’ zal Zawdi MC zorgen dat er gedurende gehele avond geen enkele stilte zal vallen.

De kaartverkoop is al van start gaan. Hou de informatie omtrent ‘Beautiful People’ dus goed in de gaten, want er is geen enkele goede reden te bedenken om deze editie te missen. Jouw aanwezig is vanzelfsprekend, omdat schoonheid het leidend voorwerp is tijdens deze kwalitatieve avond.

Stay tuned for more info……SOON!

EVERYWHERE EVERYWHERE….THE ONLY THING YOU’LL SEE IS BEAUTIFUL PEOPLE!

BEAUTIFUL PEOPLE

DATUM: Vrijdag 30 maart 2012
LINE-UP: Shermanology, Erick E, Lucien Foort, Real el Canario ft Kubik, Michael Mendoza, Mitchell Niemeyer, Leroy Styles, Zawdi MC
ENTREE: 10 EURO (Early Bird, 250 stuks), 20 EURO (Presale)
TIJDEN: 23.00-05.00
WEBSITE: www.concertgroup.nlBeautiful People - The Diamond Spring
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area