Loading...
Restreaked vs Get Physical special, met oa M.A.N.D.Y.
*
flyer Pkhs Pres: Restreaked /w M.a.n.d.y.

Met veel plezier kondigt de organisatie PKHS aan dat, naast de succesvolle concepten van o.a. PAKHUIS en WAREHOUSE, het nieuwe concept RESTREAKED ook een thuis gevonden heeft in het Westelijk Handelsterrein! Na de kick-off eind vorig jaar kunnen enthousiaste bezoekers hun hart ophalen, want vrijdag 6 april 2012 is het zover: Een nieuwe editie van Restreaked!

Dit keer op de geliefde locatie, het Westelijk Handelsterrein, waar andere succesvolle evenementen zoals PAKHUIS en WAREHOUSE groot zijn geworden. Restreaked komt voort uit concepten als PLAY en STEAM, welke bekend staan om hun gigantische boekingen. Met steevast namen als Steve Bug, Rhadoo, André Galluzzi en Martin Buttrich kun je nu ook op de nieuwe locatie rekenen op absolute wereldtop. De muzikale kwaliteit staat ook nu weer voor op en hier kun je komende editie natuurlijk ook weer op rekenen!

Earlybirds slechts 10 euro!
Voor de snelle reageerders hebben wij een aantal spotgoedkope earlybirds in de aanbieding. Hou er rekening mee dat deze niet lang mee zullen gaan. Koop ze nu via http://www.PKHS.nl/tickets

De organisatie van Restreaked is trots om deze editie het uit Berlijn afkomstige duo M.A.N.D.Y. te mogen verwelkomen! De jeugdvrienden Philipp en Patrick hebben zich ontwikkeld tot ware elektronische specialisten en visuele artiesten. Hun bijna 100.000 vrienden tellende Facebook pagina onderstreept dat zij ondertussen wereldwijd furore gemaakt hebben. En 6 april is het eindelijk de beurt aan Rotterdam! Tip: Check als voorproefje de laatste set met Booka Shade op hun facebook page.

Met de passende naam, CONSIDERitDONE, is hij de man achter de concepten SteamBeach, PLAY at Catwalk en nu ook Restreaked. Naast het naar Nederland halen van de beste onder de puristische tech-house DJ's, wist hij tijdens de eerste editie zelf ook indruk te maken met zijn DJ set. Ook deze keer kun je hem achter de draaitafels zien kruipen!

Voor alle kenners is het geen verrassing dat de opkomende Rotterdamse organisator én Michel de Hey DJ Contest Winnaar 2011, Karim Soliman, één van de headliners is. Met zijn ongeneeslijke liefde voor tech-house wil hij niets anders meer dan dit overbrengen op zijn publiek. En hoe! In slecht 1 jaar tijd heeft Karim zijn eigen DJ crew verzameld, talloze feesten georganiseerd en verkoopt feesten in Rotterdam én Amsterdam uit!

En, last but not least, is de Triphouse Rotterdam DJ Taylan Alan. Deze jonge, maar zeer talentvolle, artiest is oa resident bij Tunnelvisie en weet als vaste gast bij Pakhuis Festival keer op keer de zaal op zijn kop te zetten met zijn diepe vibe en funky melodieën. Aankomende editie kun je van hem een verslavende slot set horen waarmee hij vele mensen een heerlijk einde van de nacht zal bezorgen.

Let op! Voor de mensen die er vroeg bij zijn, zijn er een beperkt aantal Earlybird Tickets verkrijgbaar! Koop nu je tickets via http://www.PKHS.nl/ticketsPkhs Pres: Restreaked /w M.a.n.d.y.
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area