Loading...
Challenge Reunion - Orlando's Bday
*
flyer Challenge Reunion - Orlando's Bday

Let's party like we used to!

Op 3 maart 2012 gaan we weer terug naar de gloriedagen van de bekendste R&B discotheek uit de randstad: The Challenge in Hoofddorp!
En we gaan niet zomaar terug, nee, dit wordt een speciale editie. Het is namelijk de birthday bash van the hardest working R&B DJ in the game… Een ouwe rot in het vak… Mr Challenge himself… Niemand anders dan DJ ORLANDO!!!

DJ Orlando is niet alleen de geestelijke vader van de booming R&B vrijdagavonden vroeger in The Challenge maar is ook de man achter succes concepten als 911 en Going back to my Roots.
Al 25 jaar lang rockt Orlando de draaitafels in landen als Dubai, Spanje, Suriname, Quatar en nog veel meer! En nu wordt hij een jaartje ouder dus alle redenen voor ons om zwaar uit te pakken. Wees voorbereid op een ware traktatie op de muziek, sfeer en cocktails precies zoals je het je herinnert.
Blackstreet, Next, Dru Hill, Artful Dodger en TLC zijn enkele namen die je weer even terug brengen naar de jaren '90 en begin 2000 van The Challenge.

De laatste editie zijn uit alle windstreken partypeople erop uitgetrokken om dit mee te maken en was het in de voorverkoop uitverkocht. Dus een paar tips van ons: Ga shoppen voor de meest dodelijkste outfit, zorg voor oppas voor de kids, haal weer de oude dance moves uit de kast en haal je kaartje op tijd, want WE GONNA PARTY LIKE WE USED TO!

Area 1 – The Challenge 1992 – 2002
Orlando
Franck
Superior

Area 2 – Disco Classics
Disco Ed aka Sir Edward
Flash

The Challenge Reunion – DJ Orlando’s Birthday Bash
Datum: zaterdag 03 maart 2012
Locatie: Hotel Arena Amsterdam
Tijd: 23:00 - 05:00
Minimum leeftijd: 25 - BIJ TWIJFEL ID VERPLICHT!
Vvk: eu 17,50 ex fee bij Free Record Shop, Pico Records, Velvet Music, Easyticket en Seedance
Alleen in de vvk Ladytickets: eu 17,50 ex fee en 2 dames op 1 ticket!
Voor VIP tafels: 06-39105691
Dresscode: Classy, dus geen: slippers, sneakers, petjes, T-shirts met aanstootgevende teksten, etc. LET OP: HIER WORDT OP GECONTROLEERD!
Info: info@bonbonentertainment.nl www.bonbonentertainment.nlChallenge Reunion - Orlando's Bday
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area