Loading...
Pacha festival publiceert derde gedeelte line-up!
*
flyer Pacha Festival

Pure Pacha – All Gone Pete Tong!
Amsterdam maakt zich inmiddels op om het Java-Eiland op zaterdag 19 mei in een waardig mini-Ibiza om te toveren.

En wie Ibiza kent mag, terecht, grootse namen verwachten op het Pacha Festival. Daar waar acts als Goldfish, Sander Kleinenberg al werden bevestigd en waar Cadenza Vagabundos & Defected hun waardevolle plek al hebben gereserveerd, is het nu tijd om het derde gedeelte van de line-up bekend te maken!

PURE PACHA- ALL GONE PETE TONG!
‘PURE PACHA: All Gone Pete Tong’ houdt de vrijdagavonden in Pacha Ibiza in ere. Deze ijzersterke clubnacht neemt de houseliefhebber mee op avontuur door een wereld waar kwaliteit regeer. Op 19 mei neemt Pete het voortouw tijdens het Pacha Festival ,waarvoor hij een handvol exclusieve artiesten heeft weten te strikken. Zijn ‘Pacha Spiritual House’ gevoel wordt hierbij hoog gehouden door:

Pete Tong: Het boegbeeld van dit succesvolle concept tilt acid en electronic house naar een eigen en hoog niveau. Niet voor niets is deze man de trotse en zeer populaire host van zijn radio show bij de BBC, waar wekelijks miljoenen luisteraars van genieten. Het best te omschrijven als een snelgroeiend, productiegericht powerhouse, is Pete Tong nog lang niet uitgeraasd en zal hij tijdens het Festival bewijzen dat zijn stijl de kracht van Pacha verstevigt.

Carl Craig presents 69 Live: De uit Detroit afkomstige legende zal als 69 Live te bewonderen zijn. “Infused with masks, darkness, and ‘retina-popping’ visuals to stimulate all senses". Carl Craig zal onder dit alias, dat hij al tussen ’91 en ’95 gebruikte, voor het eerst op Hollandse bodem te bewonderen zijn.
Dennis Ferrer: Van "Son of Raw”, " Touched the Sky," tot aan monsterhit "Hey Hey". Naast de vele producties die overlopen van kwaliteit, staat deze Amerikaanse grootheid ook bekend om dj optredens waarin hij met zijn dynamische mix van techno en underground house keer op keer zorgt voor vuurwerk op de dansvloer.

Stacey Pullen: Groot geworden onder de vleugels van ‘The Belville Three” Derrick May, Juan Atkins en Kevin Saunderson, geeft deze man het Detroit techno soundmechanisme een geheel eigen stijl.

Matthias Tanzmann: Een Duitse held, mede labeleigenaar van het populaire Moon Harbour Recordings en producer/DJ die met zijn legendarische sets tijdens o.a. Circo Loco de lat zeer hoog legt.

2000 and One: Naast alle grote festivals prijken ook Pacha, BBC Radio 1 en Sensation op de overvolle DJ CV van technoheld 2000 and One. Zijn act tijdens het Pacha Festival wordt er gegarandeerd één voor in de boeken…

Taras van de Voorde: Talent van Hollandse bodem in zowel de house als techno sound. Gevarieerd in zijn muziekkeuze, vertaalt Taras zijn exceptionele smaak naar een set die je lang bij zal blijven.

LINE-UP TOT NU TOE
Mainstage:
Goldfish – live (RSA). Sander Kleinenberg DVJ set

Cadenza Vagabundos:
Luciano 3 hrs (CH), Frivolous – live (DE), Michel Cleis (CH), Lee van Dowski (CH), Cesar Merveille (UK)

Pure Pacha – All gone Pete Tong:
Pete Tong (UK), Carl Craig presents 69 live (US), Dennis Ferrer (US), Stacey Pullen (US), Matthias Tanzmann (DE), 2000 and One, Taras van de Voorde

Defected in the House:
Copyright (UK), Noir (DK), Simon Dunmore (UK), Rae (DJ & live PA) (UK) Franky Rizardo, Roul & Doors

PACHA FESTIVAL: DON’T MISS OUT
Reguliere tickets zijn hier verkrijgbaar en via Paylogic.
Volgende week maken we de line up compleet met de laatste namen voor de mainstage.
Bookmark http://www.pachafestival.com alvast en onthoud dat de meest recente updates zich onder fans verspreiden via www.facebook.com/Pachafestival

Pacha Festival
Saturday May 19
12:00-23:00
Java Eiland Amsterdam
pachafestival.comPacha Festival
*
19-05-2012
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area