Loading...
Vie Tech: "Get infected with tech en deep house"
*
flyer Vie Tech

Vrijdag 23 maart is het zo ver, het moment waar velen op gewacht hebben! House maakt plaats voor het Internationale geluid van Tech en Deep House!

Club Vie brengt je samen met Culturvibe de eerste editie van VIE TECH genaamd VIE TECH VIRUS met de meest meeslepende funky en groovy beats.

VIE TECH zal grote labels en muzikale genieën presenteren. Bekende namen zoals Hector Couto (ES) van Pura Music, Juan Sanchez (NL) van Format, Boris Ross (NL) van Luxaflex en Damoon (NL) van Tunnelvisie zullen ervoor zorgen dat jij wordt meegenomen naar hogere sferen. Ervaar het ultieme gevoel dat Tech en Deep House jou gaat geven.

De stoere en sexy uitstraling van club Vie gaat goed samen met de funky en groovy beats die VIE TECH jou aanbiedt. De muziek, sfeer, het entertainment, kwaliteit van het geluidsysteem en de horeca services vormen samen het recept voor een onvergetelijke belevenis.
Ontsnap uit de dagelijkse sleur en open de deur naar een wereld waarin de muziek en sfeer je brengen waar je maar naartoe wilt.
Zet 23 maart dus met een grote cirkel in je agenda. Je bent welkom vanaf 22.00u. “Lose control and let the virus move you”

Vie TECH Virus:
Date: Friday 23 of March
Venue: Club Vie Rotterdam
Time: 22.00-05.00
Entrance: presale 10 euro (www.clubvie.com ) – 14 at the door
Line Up: Hector Couto, Juan Sanchez, Boris Ross, Damoon

www.clubvie.com www.culturevibe.nlVie Tech
*
23-03-2012
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area