Loading...
Super Sunday Queensnight Special met grote namen uit de house scene
*
flyer Super Sunday Queensnight Special

Zondag 29 april is het tijd voor de Super Sunday Queensnight Special. Na een aantal succesvolle Super Sunday edities – de X-Mas Bash was wederom uitverkocht en een knallend succes – wordt er nog een schepje bovenop gedaan.

Grote namen uit de house scene zullen zich verzamelen in de Central Studio’s in Utrecht. Bewijs op de big room beats jouw eer aan de koningin of grijp deze kans om gewoon weer even heerlijk los te gaan.
Niemand minder dan Nicky Romero, Quintino en Sidney Samson zullen je daar een handje bij helpen.

Theater
Nicky Romero behaalde in no time zijn A-status als DJ/producer. Hij werkt samen met ‘s werelds beste dj David Guetta en werkt aan een remix voor Madonna. Een andere grote naam in de theaterzaal is Shermanology.
Het DJ/vocalisten trio scoorde onlangs met Afrojack een nummer 1 hit met Can’t Stop Me in de Beatport Top 100, de belangrijkste downloadlijst voor dancemuziek wereldwijd. Een andere hit werd gescoord in samenwerking met de populaire Zweedse DJ Avicii. Ook de man achter de heerlijke houseplaat Epic – Quintino – zal van zich laten horen in de theaterzaal. Roog, Lucien Foort, Andy Foreman, Delivio Reavon & Aaron Gill maken de line-up in de oranjegekleurde theaterzaal compleet. Naast de dj’s zal ook Roga als trouwe MC van Super Sunday in deze zaal aanwezig zijn.

Ballroom
Zijn productie Riverside werd een fenomenale hit, waarna sterren als Rihanna en David Guetta bij hem aanklopten. Natuurlijk hebben we het over Sidney Samson. Tijdens de Super Sunday Queensnight Special zal de legendarische house dj achter de decks in de ballroom plaatsnemen.
Naast Sidney Samson zullen ook Mr. Dirty House Vato Gonzalez en het beruchte urban duo The Partysquad er voor zorgen dat je uit je plaat gaat. De koninklijke line-up in de ballroomzaal wordt helemaal afgemaakt met Billy The Klit, Oliver Twizt, Vince Moogin en Pete Lewis.

Laatste early bird tickets
Er is nog een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar. Ben er snel bij en bespaar 10 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Super Sunday, Facebook, Free Record Shop en Primera.

Om alvast in de Super Sunday vibe te komen, bekijk je hier de aftermovie van de Super Sunday X-Mas Bash. Super Sunday Queensnight Special: grote namen uit de house scene, vette visuals en een feel good orange vibe!

Naam: Super Sunday Queensnight Special
Datum: Zondag 29 april 2012 (Koninginnenacht)
Tijd: 22:00 - 05:00
Locaties: Central Studios Utrecht
Line-up
Theater: Nicky Romero, Quintino, Roog, Shermanology (live), Lucien Foort, Andy Foreman, Delivio Reavon & Aaron Gill, MC Roga, VJ Mindslave.
Ballroom: Sidney Samson, The Partysquad, Vato Gonzalez & MC Tjen, Billy The Klit, Oliver Twizt, Vince Moogin, Pete Lewis (US).
Entree: 250 Early Bird tickets door €19,50 (ex. fee) in plaats van €29,50 (ex. fee)
Website: http://www.supersunday.nl
Facebook: http://www.facebook.com/supersundayNL
Twitter: http://www.twitter.com/supersundayNL (@supersundayNL)


Een overzicht van de koningsdag muziek evenementen vind je hier: KoningsdagSuper Sunday Queensnight Special
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area