Loading...
Pacha festival maakt tweede gedeelte van line-up bekend
*
flyer Pacha Festival

Defected en Sander Kleinenberg in the house!

Na het verspreiden van de eerste nieuwsfeiten groeit het enthousiasme. Binnen de uitgaanswereld nemen de hoge verwachtingen alsmaar verder toe en op zaterdag 19 mei zullen deze volledig worden waargemaakt.

Amsterdam bereidt zich inmiddels vol enthousiasme voor op de WERELDPRIMEUR van het eerste ‘Pacha Festival’ en verwelkomt jou maar liefst elf uur lang op het Java-eiland!

Twee weken geleden werd al bekend gemaakt dat niemand minder dan Luciano met zijn ‘Cadenza-Vagabundos’ stal én LIVE-act Goldfish het ‘Mini Ibiza’ op Amsterdamse bodem aan zullen doen. Na alle enthousiaste reacties op dit eerste gedeelte van de line-up, is het nu tijd om jouw honger nog iets meer te stillen.
Ga dus op het puntje van jouw stoel zitten, voel het bloed sneller door je aderen stromen en hoor de adrenaline door je lichaam gieren…Want hierbij presenteren wij het tweede gedeelte van de festival line-up:

PACHA FESTIVAL: DEFECTED IN THE HOUSE!
Wie aan Pacha denkt, denkt natuurlijk direct aan de vele legendarische nachten waarin ‘Defected In The House’ een hoofdrol speelde. Sinds 2009 tovert het wereldberoemde label van Simon Dunmore de Pacha op Ibiza wekelijks om tot een kolkende house tempel. “Disco is the ultimate feel good music for the heart and soul...from your head right down to your feet! And Pacha Ibiza is THE ultimate meeting point”, aldus Simon Dunmore zelf.
En naast hun residency in Pacha Ibiza, staat Defected sinds afgelopen zomer ook met haar eigen avond in het luxueuze ‘Ushuaia Beach Hotel’ op Ibiza.

Pacha Festival verwelkomt ‘Defected in the House’ en haar helden daarom ook met open armen. Daar waar het bruisende eiland elk zonnig seizoen heimelijk uitkijkt naar de komst van de ‘Defected’ karavaan, prijst ook Amsterdam zich meer dan gelukkig met hun aanwezigheid op het ‘Pacha Festival’:

DEFECTED IN THE HOUSE
Copyright (UK)
Noir (DK)
Simon Dunmore (UK)
Rae (DJ & live PA) (UK)
Franky Rizardo
Roul & Doors

PACHA FESTIVAL: SPECIALE DVJ SET VAN SANDER KLEINENBERG
Naast de muzikale grootheden van ‘Defected’ kunnen we tevens een nieuwe act voor de MAINSTAGE bekend maken! Niemand minder dan onze nationale DJ trots Sander Kleinenberg zal hier zijn opwachting maken voor een ongetwijfeld uitzinnig publiek! Sander Kleinenberg is al jaren een vaste kracht in de Pacha in Ibiza. En dat Sander hier vaak te vinden is, heeft natuurlijk een reden: Je hoeft namelijk geen kenner te zijn om te begrijpen dat deze DJ/Producer jouw gehoor betovert en verovert met zijn ijzersterke producties, eclectische DJ-sets en fenomenale remixes.
Waar Sander is, volgt succes. Mooie voorbeelden hiervan zijn z’n wereldwijde ‘THIS IS’ tour en zijn recente album 5K.
Op het Pacha Festival zal Sander zowel muzikaal als visueel een DVJ-set (muzikale set aangevuld met synchroon lopende visuals) neerzetten, die het publiek zal verrassen. Kortom: Zijn performance op het Pacha Festival belooft op voorhand een onvergetelijke te worden waar hij uiteraard zijn laatste single 'Chemically' ten gehore zal brengen. Line up tot nu toe:

Mainstage:
Goldfish – live, Sander Kleinenberg DVJ set

Cadenza Vagabundos:
Luciano 3 hrs, Frivolous – live, Michel Cleis, Lee van Dowski, Cesar Merveille

Defected in the House:
Copyright (UK), Noir (DK), Simon Dunmore (UK), Rae (DJ & live PA), (UK) Franky Rizardo, Roul & Doors

Binnenkort zullen we deel 3 van de Line-up bekend maken.

PACHA FESTIVAL: DON’T MISS OUT
Voor wie het nog niet in zijn oren had geknoopt: Pacha Festival is een absolute MUST in jouw festival agenda van deze zomer. Mis dus niks van ‘DE Pacha beleving’ in Nederland en regel je tickets nu het nog kan! Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar voor 55,- euro (ex presale fee) via Paylogic.

Bookmark www.pachafestival.com alvast en onthoud dat de meest recente updates zich onder fans verspreiden via www.facebook.com/Pachafestival

Date: Saturday May 19th 2012
Time: 12:00 till 23:00
Location: Java Island – Amsterdam (near Amsterdam Central Station)
Presale price : 55 euro ( ex fee) online presale at Paylogic
More information: www.pachafestival.com info@pachafestival.comPacha Festival
*
19-05-2012
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area