Loading...
7th Sunday Slam!Fm early bird actie gestart!
*
flyer 7th Sunday Festival

Gepubliceerd: 30 januari 2012

Terwijl de winter zijn hoogtepunt beleeft, zorgt 7th Sunday Festival voor een warm lichtpuntje: 30 januari om 09:00u is de 7th Sunday Early Bird actie gestart via SLAM!FM, waarbij bezoekers hun ticket tijdelijk tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen.

7th Sunday vindt jaarlijks traditioneel plaats tijdens Pinksteren: dit jaar op 27 mei.

EARLY BIRD
Drieduizend Early Bird tickets zijn alleen deze week exclusief via SLAM!FM! in de verkoop. Snelle beslissers profiteren met een SLAM!FM Early Bird ticket van extra voordeel.
Een Early Bird ticket kost namelijk €37,50 (excl. fee) in plaats van de reguliere ticketprijs €43,50 (excl. fee) en zijn te koop via www.slamfm.nl .

Par-T Events heeft er bovendien voor gekozen niet de gehele btw-verhoging door te voeren op de ticketprijs voor de aankomende editie!

Service upgrade!
Er wordt elk jaar goed geluisterd naar de bezoekers om te komen tot een optimale festivalbeleving met een hoog service niveau. Er waren afgelopen jaar problemen met de Pin apparatuur en met het telefoon netwerk. Een pinstoring, zoals afgelopen jaar is voor dit jaar uitgesloten.
De capaciteit van het telefoonnetwerk wordt flink verhoogt door het plaatsen van extra netwerkmasten. Tijdens de uitstroom is meer dan genoeg ruimte om opstoppingen te voorkomen, en voor een goede doorstroom van het verkeer worden de nodige maatregelen genomen.
Een tevreden bezoeker is het belangrijkste doel van 7th Sunday dus voor hen een extra service upgrade!

STAY TUNED
Meer nieuws wordt later bekendgemaakt. Al het nieuws over 7th Sunday Festival als eerste ontvangen? Volg 7thSunday dan via de social media!

Check:
- facebook.com/7thsundayfestival
- twitter.com/7thsunday
- eventhsunday.hyves.nl
- youtube.com/7thsundayfestival
- .. of meld je aan voor de nieuwsbrief op 7thsunday.nl!7th Sunday
*
24-05-2015
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area