Loading...
Internationale samenwerkingen voor Belgische dj YVES V
*

Dj Yves V en Basto brachten einde december de steengoede houseplaat “Cloudbreaker” uit.

Deze mix bekleedt nog altijd een sterke positie in de top 20 van Beatport. De Belgische dj Yves V heeft de laatste weken allesbehalve stilgezeten en werkte aan een resem mixen en remixen.
Er werden fijne samenwerkingen met groten namen, zoals Timbaland en Missy Elliot, op touw gezet en daar kan hij de volgende maanden al de vruchten van plukken.

Yves V brengt 3 gloednieuwe mixen op de markt. De eerste remix Amnesia (Ian Carey & Rosette feat. Timbaland & Brasco) wordt op 23 januari gereleased. Een week later brengt Yves V een remix “Spread the Love” van Pedro Henriques ft Guiseppe Viola uit.

Pedro Henriques, producer uit Miami leerde Yves V kennen tijdens zijn optreden op Tomorrowland vorig jaar. Onder de indruk van Yves V’s werk, besloot Pedro Henriques in zee te gaan met de jonge dj. Als laatste volgt er een remix van het hiphop nummer “Get Involved”. Hiervoor mocht Yves V samenwerken met Ginuwine, Timbaland en Missy Elliot.

Alles nummers worden uitgebracht onder het Smash The House label van de broers Dimitri Vegas & Like Mike. Onder dit label werden er reeds hits, oa Tomorrow met Dada Life, gescoord. Yves V is vooral bekend om zijn sets op Sensation, Tomorrowland, MysteryLand en boekte al succes met zijn eerste release “The Skillz” en de progressive house plaat “Insane Pressure”.

Beluister hier de nieuwste remixen van Yves V

Ian Carey & Rosette feat. Timbaland & Brasco - Amnesia (Yves V Remix)


Pedro Henriques featuring Giuseppe Viola - Spread The Love (Yves V Remix)
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area