Loading...
This is not 1987
*
flyer This Is Not 1987

Published: 19 January 2012

Tijdens het afgelopen Amsterdam Dance Event bivakkeerde Sander Kleinenberg's THIS IS label in de Canvas met snorren, bierpullen en bratwursten tijdens het dubbeldwars uitverkochte 'THIS IS NOT BERLIN'.

De line-up was geheim en uiteindelijk werden bezoekers verrast met sets van oa. Djuma Soundsystem, Diskjokke, Redondo en labelbaas Sander Kleinenberg.

Een vervolg kan dan ook niet uitblijven en daarom keert THIS IS terug op zaterdag 4 februari met 'THIS IS NOT 1987'.
We gaan dus voor 1 nacht 25 jaar terug in de tijd. En dan komen we terecht in een tijd waar Modern Talking nog cool was, Apple vooral fruit was en de 'nerd-look' gewoon voor nerds was.

Omdat we allemaal weten dat spijkerjasjes, Hawaii shirts en acid washed leggings toch echt wel fresh zijn kunnen deze naar hartelust tevoorschijn getoverd worden.
Speciaal voor ‘THIS IS NOT 1987’ zal de Belgische 'retro' koning Kolombo naar Amsterdam worden gehaald om de avond van zijn unieke mix van (nu)-disco, acid, pop en house te voorzien.
Een andere topper is Ferreck Dawn. Bij deze Amsterdammer draait alles om de groove, net zoals in de begintijd van de house. En dat wordt rap door de wereldtop opgepakt. Zo tekenden Mark Knight en Sander Kleinenberg hem bijvoorbeeld al voor Toolroom en THIS IS.

THIS IS acts Love Girls en NSFW zijn beiden gespecialiseerd in het deep-house en disco genre. De jaren 80 zijn dan ook niets minder dan een grote inspiratiebron voor deze heren en daarom kunnen zij natuurlijk niet ontbreken.

Kaarten zijn 10 euro en verkrijgbaar via http://www.canvas7.nl/tickets.html en http://www.facebook.com/thisislmr (ticketscript).

Dresscode: Quarterlife Crisis? Party like it's 1987!

LET OP: De eerste 50 mensen geboren in 1987 mogen gratis naar binnen voor 00:00 uur!This Is Not 1987
*
04-02-2012
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area