Loading...
Lady Gaga vraagt Sander van Doorn voor remix
*
Lady Gaga vraagt Sander van Doorn voor remix

De Nederlandse DJ/producer Sander van Doorn is gevraagd om samen te werken metLady Gaga. Van Doorn is door de controversiële superster gevraagd een remix te maken van ‘Marry The Night’, haar nieuwste hitsingle van het album “Born This Way” welke eerder dit jaar uitkwam.

De spraakmakende clip voor 'Marry The Night', met een naakte Lady Gaga, is sinds de release eerder deze maand al ruim 17 miljoen keer bekeken op Youtube. De remix is verkrijgbaar vanaf 20 december en is momenteel te beluisteren via Sander van Doorn's populaire Youtube kanaal SanderVanDoornTV. Bekijk hier de preview van 'Lady Gaga – Marry The Night (Sander van Doorn Remix)'.

Naast de remix voor Gaga en eerdere samenwerkingen met ondermeer The Killers, Depeche Mode en Robbie Williams, nam Sander onlangs een track op met Kele, beter bekend als de ex-frontman Bloc Party.

"Ik vind het te gek om te experimenteren met verschillenden stijlen muziek en toen Kele mij vroeg of ik iets wilde doen met 'What Did I Do' was ik gelijk enthousiast. Het was best een uitdaging om van een soort pop/indie plaat een dance track te maken, maar ik ben erg tevreden met het resultaat.”, aldus Sander van Doorn over de samenwerking met Kele.

Bekijk op youtube de preview van Kele vs Sander van Doorn – What Did I Do (feat. Lucy Taylor).

Deze single is vanaf 26 december te koop en in eerste instantie exclusief verkrijgbaar via het internationale dance portal Beatport.

De carrière van Sander heeft het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. Het toonaangevende internationale magazine DJ Mag verkoos Van Doorn wederom tot een van de 20 grootste DJ's ter wereld. Met de langverwachte release van zijn album 'Eleve11' beklom de Zilveren Harp winnaar de top van de iTunes en Beatport charts in de VS, Engeland en de rest van Europa. Daarbij is het album dit jaar in Nederland door iTunes uitgeroepen tot Dance album van het jaar.

Op 23 december aanstaande zal Sander zijn eerstvolgende optreden in Nederland geven tijdens het Radio 538 kerstfeest '53N8MIX' in het Klokgebouw in Eindhoven.

www.sandervandoorn.com
www.facebook.com/sandervandoorn
www.twitter.com/sandervandoorn
www.myspace.com/sandervandoorn
www.facebook.com/doornrecords
www.twitter.com/doornrecords*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area