Loading...
Het Foute Feest 17-12-2011
*

Op Zaterdag 17 december vindt de volgende editie van HET FOUTE FEEST plaats in Off_Corso te Rotterdam! Off_Corso wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot het foutste feestpaleis van de stad.

Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute DJ's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

HET FOUTE FEEST keert terug naar Rotterdam! De bekende club Off_Corso gevestigd in een oude bioscoop zal de locatie zijn van het Foutste Feest van de stad Rotterdam. Bij HET FOUTE FEEST hoef je je er niet voor te schamen dat je dolblij bent dat 2 Unlimited weer bij elkaar is, liefdesbrieven schrijft aan Dries Roelvink en 'Sha-la-lie' best een goed nummer vindt.

Tijdens HET FOUTE FEEST ga je los op alle foute hits van George Baker, Britney Spears of Captain Jack en maak je de dansvloer onveilig met jouw imitatie van Michael Jackson. De VJ's ontbreken natuurlijk niet op HET FOUTE FEEST en laten je meegenieten met de foutste tv-momenten uit de foutste tv-programma's met de foutste acteurs. Trek je verkleedkist van zolder, bel al je foute vrienden op, kom zaterdag 17 december naar Off Corso en… beleef HET FOUTE FEEST!

Fout, fout..en nog eens FOUT! Zomaar een greep uit de foute muziek die je deze avond kunt verwachten…

Jermaine Jackson & Pia Zadora – When the rain begins to fall
Foxy – Get Off
Gerard Joling – Zing met me mee
Joe Cocker – You can leave your hat on
Vanilla Ice – Ice ice baby
Teach in – Ding a dong
The Village People - YMCA
Kool & The Gang – Celebration
Marco Borsato – Ik leef niet meer voor jou
Spice girls - Wannabee
Boney M – Daddy cool
Venga Boys – Up & down
Paul de Leeuw - Vlieg met me mee
T-Spoon – Sex on the beach

HET FOUTE FEEST is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? HET FOUTE FEEST biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt NIET wilt missen!

Maandelijks is het FOUTE FEEST te vinden op diverse locaties in Nederland en iedere laatste zaterdag van de maand is er een vaste editie in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Een avondje goed fout is dus nooit te ver weg.Nieuws / Verslagen
*
Het Foute Feest
*
19-04-2014Win
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area