Loading...
Emporium Festival start kaartverkoop met actieweek op Radio 538
*
flyer Emporium

Emporium Festival van organisator Matrixx wordt komend jaar op zaterdag 26 mei 2012 voor de achtste keer gehouden op recreatieterrein De Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. Afgelopen editie gaf Ruud de Wild de laatste kaarten van een uitverkocht Emporium weg in zijn programma Ruuddewild.nl. Tijdens de exclusieve presale actie zijn de eerste Emporium kaarten met € 10,- korting te koop in de 538 Ticketshop. Bovendien geeft Radio 538 DJ Barry Paf de eerste Emporium VIP kaarten weg tijdens de actieweek op Radio 538 tijdens zijn programma.

Tien Euro korting op Emporium tickets t/m 5 december
Tijdens de Emporium actieweek van zaterdag 26 november tot en met 5 december middernacht zijn de eerste Emporium kaarten met tien euro korting voor € 43,- (ex fee) online te koop op de 538 ticketshop. Daarna zijn vanaf dinsdag 6 december de Emporium kaarten online en bij de winkels van Primera te koop voor € 53,- (ex fee, incl. 19% btw).

Win VIP kaarten
Kaarten winnen kan ook. Tijdens de actieweek maken Radio 538 luisteraars kans op de eerste VIP-kaarten voor Emporium. DJ Barry Paf geeft ze de hele week weg in het belspelpakket. Vorig jaar gaf Ruud de Wild in zijn programma de laatste kaarten weg. De dolenthousiaste winnares ging volledig uit haar dak. Beluister het fragment op soundcloud.

Emporium Festival is powered by Radio 538.

Prachtig uitgewerkte thema’s op Emporium
Emporium is het jaarlijks terugkerende dancefestival van de Matrixx op recreatieterrein de Berendonck bij Nijmegen. Emporium is al zeven jaar achter elkaar uitverkocht en staat bekend om zijn gezellige sfeer, mooie line-ups, diverse muziekstijlen en prachtige uitgewerkte thema’s. Vorige edities kwamen wereldrijken als de Inca’s en Maya’s, Egypte of de verboden stad in China aan bod. Dit jaar zoekt Matrixx het iets dichter bij huis. Houd de Emporium Facebook in de gaten voor het laatste nieuws!Nieuws / Verslagen
*
25-05-2013Foto's Emporium - Colours of India @ Recreatiegebied BerendockNoud
05-06-2012Emporium - Aftermovie & Foto’s
26-05-2012Foto's Emporium - part 5 @ Recreatiegebied BerendockJeffrey_B
26-05-2012Foto's Emporium - part 4 @ Recreatiegebied BerendockBerendvb
26-05-2012Foto's Emporium - part 3 @ Recreatiegebied Berendockchee
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
Like DJGuide
layer1 area