Loading...
Metz & Strandclub View vieren kerstavond op het strand van Rockanje.
*
flyer Metz Christmas On The Beach

Metz en Strandclub View slaan na een geslaagd zomerseizoen van 2011 nog 1 keer dit jaar de handen ineen en organiseren op kerstavond Zaterdag 24 December Christmas on the Beach.

Vanaf 20.00 gaan de deuren weer open en zullen er weer een rij aan top dj’s klaar staan om samen met jullie de Kerst van 2011 op een geweldige manier in te luiden! Kerst vier je met je vrienden en niet thuis op de bank. Dat kan die dagen erna nog wel.

Speciaal voor deze editie heeft Metz gekeken welke DJ er hot is op dit moment. En na zijn geweldige afsluiting op Housequake in de Cruise Terminal kon er eigenlijk maar 1 iemand de headliner zijn deze avond.
Rene Amesz is de man die dan ook gelijk ja zei toen we hem vroegen om deze editie wederom naar een hoger level te tillen als alle voorgaande edities. Was hij de laatste editie ook al aanwezig dit keer zal Rene laten zien en horen waarom hij over heel de wereld reist en oa dit jaar te vinden was in Korea, Londen en Buenos Aires.
Rene rockt en daar kan je alleen getuige van zijn als je langs gaat komen.

De volgende twee mannen zijn bekend van hun website Link2party en staan ook sinds 2011 in de DJ Booth. Al snel hadden ze hun eigen show op Radio Decibel en mochten zijn tijdens het ADE 2011 de opwarming doen voor niemand minder dan David Guetta. Brothers in the Booth hebben hun liefde verklaard aan Metz en zullen ook in Rockanje zorgen voor de nodige “good feelings” die vooral met Kerst zeer gewenst zijn!

Het koste enige moeite maar toch is het gelukt om Mr. Metz ook tijdens de kerst naar het strand van Rockanje mee te nemen. En daar is de organisatie natuurlijk blij mee. Want een Metz zonder Mr. Metz is toch eigenlijk geen Metz. Verwacht heerlijke vocalen maar ook de techhouse zal zeker een plaatst krijgen in zijn set.

De opwarming zal ook tijdens deze Kersteditie weer in handen zijn van DJ Etienne. Etienne weet welke house je moet horen als je binnenkomt op een feest en je eerst nog opzoek moet gaan naar je vrienden en naar je plekje op de dansvloer. Heerlijk beats die het begin van een geweldige Kerstavond zullen inluiden!

De Voice of Rockanje is deze avond in handen van MC Stanford. Zowel shouten als zijn zangkwaliteiten maken van hem een allround MC. Eentje die je vanaf nu ook wat vaker zal tegen komen op Metz. De herders liggen bij nachten maar Stanford zal deze avond juist in de schijnwerpers staan!

De kaarten voor deze kersteditie zullen vanaf Maandag 7 November in de voorverkoop gaan via Easyticket. Omdat we maar een beperkte binnen capaciteit hebben raden we aan om de kaarten @ Euro. 10,00 p/stuk in de voorverkoop aan te schaffen. Indien nog voorradig zal er op de avond zelf nog deurverkoop plaatsvinden en dan kosten deze Euro. 15,00.

Metz Christmas on the Beach
Zaterdag 24 December 2011
Strandclub View – 2e slag – Rockanje (Beach)
Line up: Rene Amesz, Brothers in the Booth, Mr. Metz, DJ Etienne, MC Stanford
Presale: Euro. 10,00 Door: Euro. 15,00
Website: www.metzonsunday.nl / www.facebook.com/metzonsundayMetz Christmas On The Beach
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area