Loading...
04.09.2011: Sexy on the Beach sluit de zomer af met een Grande Finale!
*
flyer Sexy on the Beach - Grand closing Party 2011

Gepubliceerd: 19 augustus 2011

Deze zomer was, ondanks het belabberde weer, toch verdomd lekker. Dat is niet zo gek, want het Bloemendaalse strand was, net als voorgaande jaren, het decor van vijf te gekke edities van Sexy On The Beach. Maar Sexy Events heeft ook een weergaloze zomertour van maar liefst twee maanden gedaan langs hotspots als Rimini, Lissabon, Lloret Del Mar, Blanes, het Bulgaarse Sunny en Cacao Beach en de Sexy Springbreak aan de Spaanse Costa. Zo’n zomer verdient natuurlijk een Grande Finale. En die gaat er komen ook! Op 4 september is het tijd voor de Grand Closing Edition van Sexy on the Beach. Waar anders kan dit beter plaatsvinden dan in onze homebase aan de Nederlandse kust, Beachclub Vroeger in Bloemendaal.

De harde kern van Sexy on the Beach mag deze zomerfinale absoluut niet missen, net als alle andere houseliefhebbers die Nederland rijk is. Want Sexy on the Beach staat garant voor housegenot pur sang. Met lekkere muziek, vette producties, sexy people en een onwijs goede vibe, heeft het event menig dansvloer in binnen- en buitenland laten exploderen. Daar is niet altijd die ‘ene grote naam’ voor nodig. Sterker nog, opkomende talenten hebben in de Sexy DJ-booth een perfect podium om zich te profileren voor een groot publiek. En terugkijkend op de monsterlijke sets van deze groeibriljanten, blijkt dat ze deze kans met beide handen hebben aangegrepen.

Grand Closing Edition
Le Grande Finale op 4 september is natuurlijk nog beter dan ooit tevoren. Voor de laatste keer deze zomer wordt alles uit de kast gehaald om Bloemendaal nog een keer op zijn kop te zetten. Natuurlijk ontbreken de inmiddels beroemde artiesten van www.essentialartists.nl niet! Beachclub Vroeger wordt gestyled tot een venue van mondiale allure.

Around the world
Over mondiale allure gesproken, we hebben nog meer hot news! Sexy Events is on fire! Vanaf oktober staat onze Wolrd Tour in the pipeline. Sexy Events gaat langs the USA, India, Aruba. Curacao, Indonesië, Thailand, Portugal en nog veel meer landen. Voor 2012 clubben we in minimaal 13 Europese steden en 5 famous festivals. Ja echt waar, ‘Miss Kitty’ trekt de wereld over!

Special Surprise!
Een topzomer ligt achter ons en een wereldtournee in het vooruitschiet. Dat was nooit gelukt zonder alle support van de vaste aanhang, de rockende bezoekers van het eerste uur en alle andere mensen die Sexy Events een warm hart toedragen. Je begrijpt, deze mensen verdienen een special surprise! Iedereen die ooit een sexy event heeft bezocht en voor alle volgers op Hyves Facebook en Twitter ) organiseert Sexy Events op 1 oktober een special Sexy Mother Fucker Exclusive! Dit wordt in een andere legendarische locatie georganiseerd, The Sand in Amsterdam. En, je leest het goed, de entree is gratis! Om in aanmerking te komen voor een speciale uitnodiging is je aanwezigheid op 4 september genoeg (daar worden de uitnodigingen uitgedeeld). Anders kan je ook een berichtje sturen via je Facebook, Twitter of Hyves account naar Sexy Events of een bewijs (foto, mail, oude kaartjes) laten zien aan de organisatie van Sexy Events via promo@sexyevents.nl .

De zomer was goed, maar de komende maanden worden nog veel beter. Zie je snel, zie je 4 september @ Beachclub Vroeger!

Sexy People Stay Connected!!

./\__/\_____
(=-.-=,,__,,_)~~~~
Miauwwww

Sexy Mother Fucker – Grand Closing Sexy on the Beach Beachclub “Vroeger”
Sexy on the Beach
Datum: 04 September 2011
Locatie: Beach Club Vroeger - Bloemendaal
Tijd: 14.00 - 00.00
Leeftijd: 18+
Vvk: € 10,-
Voorverkoopadressen:
www.sexyevents.nl
www.facebook.com/sexyevents
www.beachclubvroeger.nl
www.sexy-motherfucker.com
en alle Free Recordshops in Nederland!

Artists;
Area 1 - Sexy Mother Fucker
Carlos Barbosa
Vato Gonzalez & MC Tjen
Afro Bro's
Paul Guicherit
Brian Chundro & Santos
Miss Sugaware
Miguel O'Syrah
Jay da Silva
Funky Floyd
MC Pryme
MC D-Jay

Area 2 Urban in the House
Smash & Aries
Dash
D-Train
Marvelous K
Johnny Deff
Brace (live)
Big Ed (live)

www.sexyevents.nl
www.Twitter.com/SexyEvents
www.facebook.com/SexyEvents
www.sexyevents.hyves.nl*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
Like DJGuide
layer1 area