Loading...
Allerlaatste Nieuws Stekker Fest 2011
*
flyer Stekker Fest 2011

Met nog maar 5 dagen te gaan, een berg werk te verzetten en talloze gebeden om een mooie en prachtige zonnige zomerdag, die vrijwel niemand in Nederland de afgelopen maanden heeft gezien, die door de hele crew de hemel ingezonden worden, mag het gezegd worden: Stekker Fest gaat opnieuw aan, zoals alleen Stekker Fest aan kan gaan.

Vergeet de crisis, vergeet je werk, vergeet je schoonmoeder. Tijd voor goed geluk en oprecht feest! Hieronder vind je het laatste nieuws en de meest verse namen.

Artiesten en programmering
Natuurlijk kon de organisatie het niet laten toch nog wat extra gangmakers op de programmering te zetten. En ook over de spectaculaire slotact van Klub Radar valt iets te zeggen, maar dat houden we nog even voor onszelf.

Er zijn ook nog de nodige toevoegingen aan het creatieve programma. Zo zal Live Build met een unieke badinstallatie aanwezig zijn om aandacht te vragen voor de verschillende waterprojecten die zij Afrika uitvoert. De Fotofabriek gaat er voor zorgen dat de mooiste momenten van Stekker Fest worden vastgelegd en meteen onderdeel worden van de het festivaldecor.
Bij het zonnige weer van Stekker Fest horen natuurlijk ook cocktails! Tuut Chips gaat in Rob’s Crazy Cocktail Bar heerlijke tropische cocktails en dito vertier serveren. Niemand minder dan Lola Hoop komt laten zien waarom zij de onbetwiste hoepelkoningin van Nederland is.

In het Koffielab van Independent Barista kan iedereen terecht voor een Psychologisch Koffie Consult op basis waarvan een persoonlijke Significant Unieke Koffie wordt samengesteld. Voor alle romantici die niet kunnen dichten is er de proimeur van Poëzie Escribano.
Doe je vertaal bij de Escribano en hij tikt er op zijn oude typemachine meteen een mooi gedicht over! Daarnaast kun je je nagels door een professioneel illustrator laten pimpen bij Billy DeVille Nagelstudio.

Naast Te Land ter Zee en Uit je Stekker en de Ronddetafeltafeltennistafel, is er nu nog meer vertier voor de actieve bezoeker. Niet alleen kun je ook komen Dwerggolven, ook vindt op Stekker Fest 2011 de wereldwijde primeur plaats van het Stekker Trekken! We kunnen ons voorstellen dat het jullie allemaal even teveel wordt. Wordt het je allemaal teveel? Geniet dan even van het horizontale leven op het enige echte VIP Stretcher Stage.

Rolling order
Ook handig voor je festivaldag en de pret ernaartoe: een plaatje met daarop de speeltijden van DJ’s en artiesten. Je kan hem hier bekijken.

Slotact
Het podium van Klub Radar wordt afgesloten door een speciale, extraspannende, geheime, en vooral Utrechtse act bestaande uit lieden die eigenlijk nog nooit samen op hebben getreden. Dat is alles wat de organisatie erover kwijt wil. Dat, en dat ‘als het een goede wijn zou zijn je er dik 30 km voor om zou fietsen.’

Winnaar Viralcontest
Potju, wat kwam er een hoop langs in die weken dat de VideoFestStekkerContest liep. Maar liefst 18 inzendingen heeft de organisatie ontvangen, en de jury was het erover eens: de inzending van Francine Aarts was voor hen de beste.
De laptop is besteld, en het bier ook. De organisatie is blij met de actie, die meer dan 17.000 views en meer dan 500 likes opleverde. Alle filmpjes nog eens terugzien? Dat kan hier!

Je Moeder Winactie
Nederlands meest fruitige, zorgzame en goed ingelichte blog voor kunst, rare dingen, en culturele bezigheden Je Moeder, ook in vol ornaat aanwezig op Stekker Fest, looft deze week kaartjes naar Stekker Fest uit, iedere dag twee stuks!

Zo. Alles is gezegd, er zit maar één ding op: Stekker Fest, zaterdag 13 augustus in Máxima Park komend weekend bezoeken. Alle info vind je op http://stekkerfest.com . Simpeler wordt het niet, wel nog veel leuker!Stekker Fest 2011
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area