Loading...
Internationaal modellenbureau scout en filmt op I AM party in Bloemendaal!
*
flyer I am Billy the Klit & Dutch House Department

Gepubliceerd: 18 juli 2011

Het zal zondag 24 juli een drukke bedoening worden in Bloemendaal. Het populaire I AM concept daalt neer in Beachclub Vroeger en trekt een compleet mediacircus naar de hotspot! Naast het feit dat Dutch House Department die dag de videoclip gaat opnemen voor haar eerste single verscheen onlangs in de pers dat een groot internationaal modellenbureau bezig is met een Nederlandse reality serie. Nu blijkt dat zondag 24 juli de voltallige cast van dit bureau met een grote filmcrew opnames komt maken op I AM Billy The Klit & Dutch Dance Department! Dat wordt genieten!

Eens in de zoveel tijd worden er nog van die feestjes georganiseerd waar iedereen het over heeft. Nog schaarser zijn de feestjes waar iedereen na afloop maar niet over uitgepraat raken. Dance Vibezz en Miss Melody Productions hebben de handen dan ook niet voor niets ineen geslagen. Ze hebben samen maar één doel! Het leukste strandfeest van het jaar organiseren. Het wordt hoe dan ook een speciale dag met de komst van zoveel cameraploegen en dan ook nog eens de aanwezigheid van Ivan Paulovic de winnaar van So You Think You Can Dance en de beste dansers van Moves “Dance Warehouse”, de nr. 1 dansschool van Nederland. Show Yourself, this is your chance!

Het zal dus ongetwijfeld wemelen van de mooie mensen in Beachclub Vroeger! Laat je dus van je mooiste kant zien tijdens dit evenement, want de scouts van dit internationale modellenbureau hebben hun ogen altijd geopend en zijn continue op zoek naar nieuwe frisse modellen. Heb jij het in je om een ‘Commercieel’ of ‘Fashion model’ te worden, maar ben je nog niet ontdekt of heb je er tot op heden nog nooit aan gedacht dat je het in je had? Dit is jouw kans om je te laten zien aan de mensen die er echt toe doen in de bizz!

Line-up en time-table!
Natuurlijk staan Billy en de Dutch House Department er niet alleen voor! In een line-up met de één na de andere topartiest ziet het tijdschema er zo uit! Laat die zomerse beats en temperaturen maar komen! De vocalen komen van Mc Boogshe en Mc D.mc

14.00-15.00 Rico Montoya
15.00-16.00 Mr. Warning
16.00-17.00 Benny Royal
17.00-18.00 Baggi Begovic
18.00-19.30 Chus Liberata vs Raul Cremona
19.30-20.30 Billy The Klit
20.30-22.00 Dutch House Department
22.00-23.00 Quintin
23.00-00.00 Michael Saint

DHD & Billy The Klit
Naast het feit dat dit evenement op het strand van Bloemendaal dus de releaseparty zal zijn voor het verrassend nieuwe Dutch House Department, blijft de focus vanzelfsprekend gericht op het I AM concept. Dit keer een combi van DHD en de Haagse Billy The Klit! Joost Seilberger presteert het momenteel om vijf tot zes gigs in één weekend af te werken. Dat rolmodel komt niet zo heel vaak meer voor in Nederland en dus zegt het alles over de populariteit van de man achter de TMF Awards Anthem. Zelfs 3FM dj Giel Beelen was na het horen van zijn megahit “Don’t be Shy” direct verkocht en promoveerde het muziekstuk de week erna direct tot 3FM megahit.

Tickets voor dit waanzinnige strandfeest kosten in de voorverkoop slechts 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de grote online ticketstores.I am Billy the Klit & Dutch House Department
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area