Loading...
Recensie Defected In The House – IBIZA’11
*
Recensie Defected In The House – IBIZA’11

Door: Rogier Monné

Toen de cd van “Defected in the House” bij mij binnen kwam, wist ik al een beetje wat ik kon verwachten qua muziek stijl. “Defected in the House” is voor mij bekend, omdat ik de wekelijkse podcast van hun radio uitzending download van iTunes. Deze cd, bestaande uit 3 stuks, neemt je mee naar de zwoele zomernachten van het partyeiland Ibiza.

De 1e cd is eigenlijk het opwarmertje voor een fantastische feestavond en een genot om naar te luisteren. Cd 2 is de party cd. Hier komen de echte floorfillers aan bod die je wel vaker hoort bij de “Defected in the House” podcast. Heerlijk om uit je bol te gaan. Cd 3 is de afterparty cd voor een lekker einde van deze compilatie en maakt het luisteren van deze collectie van nummers compleet. De meeste artiesten op deze 3 cd’s zijn voor mij niet echt bekend op een paar dan na. Voor mij wel bekend, The Shapeshifeters die samen met Shermanology een heerlijke mix hebben gemaakt genaamd: “Waiting for you”. Een aantal andere artiesten die hierop voorkomen zijn Human Life, Nouveau Yorican, Afterlife en Tom Middleton om er een paar te noemen.

Er staat een zin op het hoesje die deze cd eigenlijk heel goed beschrijft: “The Balearic house sound of Saturday nights at the PACHA and beyond, this is spiritually IBIZA” en ik ben het hier helemaal mee eens.

Simon Dunmore die deze 3 lekkere cd’s heeft gemixt verdient alle credits, want het is niet anders dan gewoon lekkere dancemuziek. Als je nog geen genoeg van deze “Defected in the House” kan krijgen dan raad ik je zeker aan om de wekelijkse podcast van “Defected Radio” te downloaden van iTunes.

Mijn eindconclusie is dan ook dat deze cd een echte aanrader is om aan je cd collectie toe te voegen.

Bol.com - Defected In The House - IBIZA’11*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area