Loading...
Knallen met Ko in Sugar Factory
*
flyer Ome Ko

Vrijdag 15 april geeft Ome Ko weer een feessie om de hoek van 't Leidse in Sugar Factory.
Deze voormalige occasion handelaar uit de Goudsbloemdwarsstraat blijkt een ware multi-media-party-experience-community-engagement-facilitator te zijn en staat voor Mokumse gezelligheid met een sjansje, een dansje en een drankje.

De muziekstijl laat zich het best omschrijven als barlesque. De schnabbelaars op deze editie zijn Tettero, Freddy Spool, Meester Moeilijk en Flipperkast Soundsystem.

Freddy Spool is de trouwe tweevoeter van Ome Ko. Opnieuw geboekt nadat AIR, Flex Bar, Paradiso en Sugar Factory op z'n kop gingen tijdens eerdere feesten van Ko.
De muzikale duizendpoot Freddy Spool is resident van Vrijbuiters, 3Hoog en Woodstock. Verwacht in de Sugar Factory een speciale Barlesque 2.0 dj-set van Fred.

Tetero is inmiddels onmisbaar in de Nederlandse dans-wereld. Met zijn rockende sets op alle grote festivals en clubs van het land laat deze jonge Haarlemse DJ keer op keer zien hoe veelzijdig hij is en dat hij het disco, house en electro genre als de beste beheerst.

Meester Moeilijk heeft door de jaren heen een vaste plek verworven in het Amsterdamse nachtleven en ver daarbuiten. Dit zal mede gekomen zijn door zijn immer imposante verschijning, maar zeker ook door zijn verfrissende sound, welke bungelt tussen soulful disco 'n dance, bangin' breaks and cool classics. Tegenwoordig gaat hij ook door het leven als Prins Rogier I van Amsteldonk, oftewel Prins Carnaval van de Raad van 11.

Flipperkast Soundsystem bestaat uit vijf DJ's, twee draaitafels en een overvolle platenbak en staan garant voor een vette show! Solo draaien ze de sterren van de hemel maar als quintet flipperen ze de zaal op TILT. Alles kan en alles mag, in deze wervelstorm van geluid word je heen en weer geschoten tussen disco, bailefunk, soul, electro, house, rave, 80s en punk.

Maar dat is nog niet alles! Op deze avond de enige echte originele en unieke, nergens anders te vinden 'limited edition' & republikeinse oranje Prins Pils t-shirts verkrijgbaar in de pop-up store van Tante Truus in de Sugar Factory. Leuk voor Koninginnedag en eventueel de kroning of het EK 2012!Ome Ko
*
15-04-2011
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area