Loading...
Queensday: Dave Clarke @ klinch
*
flyer Dave Clarke @ klinch

Wie techno serieus neemt kan op Koninginnedag niet om de Melkweg heen. Niemand minder dan technoveteraan en vriend-van-het-huis Dave Clarke is uitgenodigd om de verjaardag van de Koningin mee te vieren. Deze ingeburgerde Amsterdammer zal vergezeld worden door een viertal talentvollestadsgenoten: Jeff Rushin, Tim Wolff, Jasper Wolff & Maarten Mittendorff.

Dave Clarke behoeft nauwelijks introductie. De Brit is inmiddels volledig ingeburgerd in de Nederlandse dance scene en toch altijd een eigenwijze outlaw gebleven. Je hoort hem wekelijks in de grote clubs der wereld, en op 3FM, waar hij op kenmerkende wijze zijn kijk op alternatieve dance muziek tentoonspreidt in radioprogramma White Noise. Met zijn edgy, punky benaderingswijze van techno en electro behoort hij al sinds de jaren '90 tot groten van de muziekwereld.

Dat Dave Clarke warme banden onderhoudt met de Melkweg moge duidelijk zijn; zijn eigen avond tijdens het Amsterdam Dance Event is al jaren een van de absolute hoogtepunten. Een 3 uur lange set is voor zowel Melkweg als Dave zelf dan ook een logische afsluiter van Koninginnedag.


Een overzicht van de koningsdag muziek evenementen in Amsterdam vind je hier: Koningsdag AmsterdamDave Clarke @ klinch
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area