Loading...
Afrojack wint twee IDMA Awards
*
Afrojack wint twee IDMA Awards

12 MAART 2011 – Met een verse grammy award op zak die hij enkele weken geleden won voor ‘Best Remix' (Afrojack and David Guetta’s remix van Madonna’s “Revolver’), pakt Afrojack nu twee IDM awards.

De IDM awards kunnen worden gezien als de belangrijkste onderscheidingen binnen de dancescene.

Ditmaal pakt de 23 jarige producer en dj de awards voor “Best Remixer” en “Breakthrough DJ” tijdens de uitreikingen van de 2011 IDMA’s (International Dance Music Awards) in Miami, Florida en bewijst hiermee zowel commercieel als underground hoge ogen te gooien.

“Sick! Ik was echt verrast toen ik hoorde dat ik beide awards had gewonnen.
Deze prijs is voor mij heel belangrijk omdat deze award winnaars worden gekozen door het publiek. Ik ben heel dankbaar voor alle fans die mij zo steunen”– Afrojack

De IDMA’s zijn de invloedrijkste awards in de States (en ver daarbuiten) op gebied van Dance, vanwege het heldere beeld wat ze geven rond trends aangaande artiesten, technologie en muziek.
Zowel de nominaties en winnaars worden gekozen door het publiek, wat maakt dat de IDMA’s in de muziekindustrie zo serieus genomen worden. Het succes van Afrojack explodeerde in het afgelopen jaar mede doordat hij zowel de underground scene als de commerciële liefhebbers wist te raken met zijn unieke Afrojack sound.

Dit wordt ook weer duidelijk bij zijn meest recente remix voor Last Night, een release van Ian Carey featuring Snoop Dogg & Bobby Anthony, die deze week uitkwam.

Afrojack vestigt zich met de twee IDM Awards nog steviger in de wereldtop.*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area