Loading...
Ministry of Sound World Tour in Den Haag!
*
flyer Ministry Of Sound World Tour

Na een ongekende come back op 25 september 2010 keert Ministry of Sound in het nieuwe jaar wederom terug naar de Haagse hotspot Millers en wel op zaterdag 29 januari! Met een nieuwe editie van hun befaamde ‘World Tour’ zal Ministry of Sound het Haagse uitgaanspubliek een voorproefje geven van wat deze internationale muziek gigant in het nieuwe jaar zal gaan brengen! Speciaal voor deze aangelegenheid wordt MoS resident Shane Kehoe vanuit de UK ingevlogen om de laatste trends uit de internationale muziek industrie naar Den Haag te brengen.

Met steden als Hong Kong, Milan, Goa, Parijs en niet te vergeten London op zijn C.V. is Shane Kehoe een van vier vooraanstaande Ministry of Sound residents die de wereld af reist om de nieuwste hits van dit grootse label te verspreiden. Door zijn internationale ervaring weet Shane altijd de juiste snaar te raken en draait hij gegarandeerd het dak eraf! Om toch in Nederlandse stijl op te warmen is de grote baas van Loveland, Marnix, gevraagd om met zijn unieke internationale sound het publiek voor te bereiden op wat er komen gaat. Voorafgaand aan Marnix zal de ondertussen veel geziene DJ in Millers, Thomas Hensbroek, de avond openen zoals alleen hij dat kan.

Ministry of Sound is niet alleen bekend door haar internationaal befaamde evenementen maar ook door haar Clubs, Radio en TV station en de vele cd’s en muziekcompilaties die jaarlijks worden uitgebracht. Ministry of Sound, dat van origine een Britse club is, heeft zich gedurende de laatste 20 jaar geprofileerd als een waar muziekimperium dat haar sporen duidelijk heeft nagelaten in de internationale Dance en Club industrie.

Na 2010 op hoog niveau te hebben afgesloten legt Millers in 2011 de lat gelijk weer op behoorlijke hoogte door af te trappen met deze nieuwe editie van Ministry of Sound. Dit is echter het topje van de ijsberg voor wat er dit jaar gaat komen in Millers! Millers zal zichzelf in 2011 blijven innoveren en proberen het publiek te blijven verassen! Get ready voor Millers in 2011 dus!

Zoals elk evenement in Millers zijn er ook nu vip gelegenheden beschikbaar. Bent u geïnteresseerd informeer dan via vip@exclusiveproductions.com naar de mogelijkheden.Ministry Of Sound World Tour
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area