Loading...
Vijfde Housequake x-mas edition: 25 december paard Den Haag
*
flyer Housequake X-Mas Edition

Na een kerstdag vol culinaire hoogstandjes kun je 's nachts aanschuiven bij de chefs van de dance: gastheren Roog en Erick E doen hun jaarlijkse 'Housequake X-Mas Edition' op zaterdag 25 december, van 22.00 tot 04.00 uur in het Paard van Troje (Den Haag). Met naast een 3-uur durende Housequake set ook Baggi Begovic, Groovenatics, Greg van Bueren en MC Roga in de Grote Zaal. In de Kleine Zaal rocken techhousehelden Warren Fellow, Taras van de Voorde en Jeff Moore de ballen uit de boom. Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop (verkrijgbaar bij Primera en online), de deurprijs bedraagt 30 euro.

Kun je niet wachten? Zaterdag 27 november doet Housequake een set van anderhalf uur tijdens 'Fabulous' (Brabanthallen, Den Bosch). Zaterdag 30 oktober vulde Housequake de uitverkochte Cruise Terminal in Rotterdam; de after movie - een fijn voorproefje voor de X-Mas Edition - bekijk je hier:

Grote Zaal Paard van Troje
Voor het vijfde jaar op rij zet Housequake het Haagse Paard op stelten met kerst. Want feestdagen zijn er om feest te vieren! Ooms en tantes parkeer je op de bovenring, neven en nichten zet je aan het werk op de dansvloer. Daar nemen in volgorde van opkomst Baggi Begovic, Groovenatics en Greg van Bueren ieder een uurtje voor hun rekening. Van 01.00 tot 04.00 uur neemt Housequake zelf plaats op het hoofdpodium. En los! Dit jaar worden er in plaats van plasmaschermen bakken vol ledverlichting aangesleept om de dj booth, podium en decor vorm te geven. Reken ook op CO2-machines en meer audiovisueel spektakel.

Kleine Zaal Paard van Troje
Housequake is eigenlijk een één area concept, maar met kerst (en ook bij het Housequake Festival) worden er meerdere areas gevuld, met de persoonlijke favorieten van het duo. In 2006 was Wicked Jazz Sounds te gast, in 2007 en 2008 was dat Deepheat en vorig jaar deed Warren Fellow een 4-urige soloset tijdens de Housequake X-Mas Edition. Dat viel zo goed in de smaak dat hij ook dit jaar weer gevraagd is. Taras van de Voorde en Jeff Moore, die onlangs tekenden bij boekingskantoor 1Management, maken hun Housequake debuut op 25 december. Verwacht golvende techno in de dampende tweede zaal!

Time-table Housequake X-Mas Edition

Area 1
22:00 - 23:00 Baggi Begovic
23:00 - 00:00 Groovenatics
00:00 - 01:00 Greg van Bueren
01:00 - 04:00 HOUSEQUAKE & MC Roga

Area 2
23.00 - 00.30 Jeff Moore
00.30 - 02.15 Taras van de Voorde
02.15 - 04.00 Warren Fellow

Housequake Recordings
Het vorig jaar opgerichte Housequake platenlabel is goed op stoom. Op 26 oktober verscheen de zomerhit 'Much Love' van Landmark (Original + Cube Guys Remix, http://beatport.com/s/r1dWCt) , 18 november is uitgekomen '21st Century Rave' van de Brit Andrew Phillips (Original Mix, http://beatport.com/s/t6vWwt ) en 31 november is de releasedatum van de langverwachte klapper: Hardsoul vs Groovenatics - Breathe NRG (The Official Bootleg). Uiteraard hoor je het gloednieuwe materiaal en nog veel meer voorbijkomen tijdens de Housequake X-Mas Edition!*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area