Loading...
4 december @ Sick: Joost van Bellen vs Boemklatsch!
*
flyer Sick

Een uitzinnig feest voor de zieke geest; kort en krachtig is dat waar Sick voor staat. Prettig gestoorde zielen zijn welkom om zich uit te leven met hun meest creatieve danspasjes. Stampen, juichen, shaken, twisten, draaien… alles kan. Hoe gekker, hoe beter. Elke editie staan dj's uit verschillende housestromingen klaar om met pompende platen de zieke uitgaansgeest in leve te houden. Een stuiterende menigte het ziektebeeld; knet...terende beats de remedie!

Jamie Fanatic
Wie nog nooit van Jaimie Fanatic's remixen voor high profile acts als Fatboy Slim, Calvin Harris en Armand van Helden, of van zijn eigen originele producties heeft gehoord heeft de laatste jaren onder een rots geleefd.

Joost van Bellen
Joost van Bellen is een van de grondleggers van house, hij introduceert de house in Nederland samen met Groovemaster Johnson en Eddy de Clercq. Dat de man een visie heeft en gevoel voor muziek moge duidelijk zijn, mede daardoor staat hij nog steeds geprogrammeerd op de toon aangevende evenementen.

Boemklatsch? Boem klatsch, kick, snare. Zo eenvoudig is dat. Het draait allemaal om de beat met de Boemklatsch collectief: een kleurrijke, creatieve en exuberant groep van vrienden die garant staan om het dak eraf te blazen. Sick belooft opnieuw te laten zien een van de vooruitstrevendste feesten te zijn. Dus zorg dat je erbij bent!

Location: Paard van Troje, prinsegracht 12, Den Haag

Presale:
Early Bird actie € 5,00
VVK € 10,00 ex fee.
Dagkassa Paard Van Troje en alle Free Record Shop outlets
Online: soulmax.nl & paard.nl

Info
Open 23.00 till 05.00.
Minimum age 18
http://www.soulmax.nl / www.paard.nl

Line-up & Timetable
23:00 - 00:30 Jaimy Fanatic
00:30 - 02:00 Joost van Bellen
02:00 - 03:30 Boemklatsch
03:30 - 05:00 RockidNieuws / Verslagen
*
Sick
*
04-12-2010
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area