Loading...
Fedde le Grand takeover Usa & Canada: voor 7e keer dit jaar naar Amerika
*
Fedde le Grand takeover Usa & Canada: voor 7e keer dit jaar naar Amerika

Net terug van een ijzingwekkend Halloween weekend met optredens in San Diego, Montreal en Vancouver, kondigt Fedde le Grand zijn zevende Amerika tour van dit jaar aan! In december vliegt de dj/producer wederom de Atlantic over. Met op het programma tien Takeover shows in elf dagen maakt Fedde zich op voor een intensieve eindsprint.

Vorige week maakte Fedde le Grand een flinke sprong in de DJ Mag Top 100: hij steeg acht plaatsen in de internationale lijst en staat nu op nummer 21. Met zijn 'Fedde le Grand Takeover' zet hij de volgende stap. Dit zijn geen gewone boekingen, maar een eigen clubconcept waarmee hij de wereld rondreist. Om te beginnen in Noord-Amerika.

North America Takeover
08 december: Senso, Orlando
09 december: Royale, Boston
10 december: Soundbar, Chicago
11 december: Pacha, New York
13 december: Republic Nightclub, Winnipeg (Canada)
14 december: Shade 105, Edmonton (Canada)
15 december: Whiskey, Calgary (Canada)
16 december: Beta, Denver
17 december: Ruby Skye, San Francisco
18 december: Decor, Los Angeles

Fedde USA: januari - oktober
Begin dit jaar (eind januari) trad Fedde le Grand op in Vancouver, Las Vegas en Chicago. Tijdens de Winter Music Conference in maart was hij één van de headliners op Ultra Festival in Miami. In mei deed Fedde, evenals de aankomende tournee in december, een zeer intensieve tour door Canada (Quebec, Ottawa, Montreal, Toronto) en Amerika (Newport, Phoenix, Seattle, San Diego, San Francisco, Las Vegas). In juni deed hij Denver, Chicago en Los Angeles (Electric Daisy Festival). Gedurende september liet hij van zich horen in Miami, Tampa, Rockdale Texas (Nocturnal Festival), Las Vegas en New York (Electric Zoo Festival). Afgelopen weekend tot slot zat hij in Montreal, San Diego en Vancouver.

Overigens rockte Fedde dit jaar ook andere werelddelen. Rondvliegend in zijn Fedde Jet deed hij afgelopen zomer meer dan veertig shows door heel Europa. Daarnaast verzorgde hij optredens in Azië (Hong Kong, Singapore, Indonesië, Thailand) en Zuid-Amerika (Brazilië tour - 6 optredens). Via het YouTube kanaal 'FLG TV' (www.youtube.com/feddelegrand ) gunt Fedde le Grand een kijkje in de keuken van zijn artiestenbestaan, inclusief de wereldtournees. FLG TV Episode 06 is getiteld 'Back & Forth in the USA' en bekijk je hier:

Highlights november
Of Fedde le Grand de komende maand lekker thuis op de bank blijft zitten? Natuurlijk niet.
06 november: Ultra Music Festival, Sao Paulo (Brazilië)
13 november: Sensation, Kopenhagen + London Takeover, Ministry of Sound
19 november: Toolroom Knights, TK Discotheque, Moskou
20 november: Cocoon Club, Frankfurt + Bootshaus, Cologne
27 november: Fabulous, Brabanthallen, Den Bosch
27 november: Dance4life, Ahoy, Rotterdam*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area