Loading...
Muziekmakers opgelet! Win een release op Animal Language
*
Muziekmakers opgelet! Win een release op Animal Language

Published: 30 October 2010

Roison Murphy Refurb Roisin Murphy: creëer jouw interpretatie en win een release op Animal Language Roisin Murphy is wereldwijd bekend van haar geroemde stijlvolle optredens, dance-pop crossover hits en als hét gezicht van Moloko. Geen verkeerde naam om mee samen te werken, vonden Iason Chronis en Coen Berrier, beter bekend als dance act Mason. Vandaar dat ze haar gestrikt hebben voor de single Boadicea, de eerste track van het langverwachte album ‘They Are Among Us. Op dit album werken, naast Roisin, artiesten mee als Kurtis Blow, Aqualung, Sway en Sam Sparro featuring DMC (bekend van Run DMC). Het album komt deze winter uit.

Refurb
De creatieve breinen van Mason and the Maker brengen naast fijne plaatjes ook interessante en stijlvolle Refurbs uit. Unieke versies van hun eigen dance tracks, geen remixes dus. Downtempo, flamenco, dubstep, alles is mogelijk, als er maar lol is getrapt tijdens de productie. Zo bestaat één van de Refurbs uit geluiden van elastiekjes, monden en fluitjes. Welke? Luister hierboven (youtube) naar wat voorbeelden van Mason tracks en hun Refurbs.

Competitie
Om de komende release van het Mason album groots te vieren is er een originele competitie opgezet. Wat is het plan? Jij kan een Boadicea Refurb maken! Dit betekent dus creatief aan de slag, alleen of met je vrienden! Pak je neusfluit, keyboard, potten en pannen of bel je bandleden en ga los in de studio! Stuur jouw interpretatie van Boadicea voor 1 december naar info@animal-language.com met als onderwerp 'Refurb Roisin'. Het is dus géén remix wedstrijd met samples en onderdelen, maar je mag je meest wilde creatie spuien! Hier vind je Boadicea:

De meest creatieve en originele Refurb wint en wordt uitgebracht op Mason’s label Animal Language. Dus, waar wacht je op! Een unieke kans om op dit wereldwijd gerespecteerde label uit te komen.
Je bent overigens niet de enige die Boadicea onder handen neemt, want ook pioniers als Danny Howells, Evil Nine, Tony Senghore en dé electro-pop sensatie Human Life gaan hun eigen interpretatie geven. Je bevindt je in goed gezelschap dus!*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area