Loading...
DJ Fashionpack
*
Fashionpack
Echte naam:
Bas Kosters & Shirley Hart
Getoond:
25
Stemmen:
0

1

FB aanbevelingen:
2 (shares:1, comments:2)

Herkomst:
Nederland
RANK #2559
NL
Stem op Fashionpack*
Overall in DJ-ranking
2555.
2556.
2557.
2558.
2559.
Fashionpack
2560.
2561.
2562.
2563.
2564.Biografie Fashionpack

Beschouw het levenspad als een catwalk waarbij jij de designer bent van elke uitzinnige creatie die je daarop tegen komt. Voorzien van triomfen als hoge noten maar ook pittige dalen in mineurvorm hoort daar uiteraard een muzikaal scala vol karakter, variëteit maar bovenal humor bij. Might aswell add a little sex spice to it. Met deze voorwaarden in het achterhoofd: hoe zou de soundtrack van de ultieme levensgenieter klinken? Ongetwijfeld als een ongetemde DJ-set of een stoute radioshow van Fashionpack gevuld met New Disco, Italo, Club, 80’s Now-Electro, House en Rock sounds.

Beide beladen en bepakt waar we het graag zien begonnen Bas Kosters  en Shirley Macholina. in 2007 op een van de eerste Anti Fashion Party’s, bewapend met slechts een handje vol platen. Zij voorzagen de avond van muzikaal genot in de vorm van hun gedeelde liefde voor Baclearic Italo music en hun favorites-on-vinyl. Zowel de spreekwoordelijke als letterlijke toon was hiermee gezet: Fashionpack legden hiermee de basis voor wat een blijvend en opvallend gezicht in de huidige nationale en internationale incrowd uitgaansscene zou zijn.

Bas Kosters is buiten zijn mannelijke aandeel in Fashionpack een gemanifesteerd creatieveling en multi-talent: hij is een gerenommeerd fashion designer, doll designer, performer en het breinwerk achter de cult bands Bas Und Sein Verrucktes Muzikantenstadle en Superior Experience. Zijn mode achtergrond wist hij in stroomversnelling te brengen en te verfijnen tijdens zijn studie aan het Fashion Instituut te Arnhem, met als resultaat een pret-a-porter lijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels en binnen zijn eigen webshop. Zijn uitgesproken, expressieve en kleurige designs en geflirt binnen verscheidene media maken hem een veelgevraagde samenwerkingspartner voor verschillende noemenswaardige brands en merken, denk daarbij onder andere aan Bugaboo, Mattel, Heineken en zelfs Zeeman. Via zijn blog baskosters.360fashion.net houdt hij de wereld op de hoogte van zijn bewegingen binnen het fashion,- kunst,- en muziekcircuit.

Shirley Macholina is buiten haar vrouwelijke aandeel in Fashionpack eveneens een gevestigd gezicht in de wereld van clubs, magazines en fashion. Als performer en vocalist in Ted Langenbach’s beroemde MTC Party te Rotterdam maakte zij als vocaliste haar opzichtige maar memorabele debuut. Kort daarna sloot zij zich aan bij de immens populaire Amsterdamse ROXY Crew in 1989, waarna zij wereldwijd als club danseres werkte in internationale topclubs: van Ibiza’s PACHA tot aan Miami’s BASH. Tegelijkertijd werkte ze zowel als model en stylist voor verscheidene Nederlandse artiesten en fotografen: van Erwin Olaf en Micha Klein tot aan AVENUE en ID&T. Haar vocale verkunsten hebben invulling gegeven aan verschillende bekende clubhits maar boden ook ondersteuning bij DJ’s als Joost van Bellen, Victor Coral en Brian S.

Vele ervaringsrijke jaren en onvergetelijke feesten verder, heeft Fashionpack feesten en festivals als Pink Istanbul, Zonde, Rauw, Mystery Land, Valtifest en Gaypride op hun naam staan. Ze zijn nog steeds residents voor de Anti Fashion Party en ze doken zelfs op bij Fashion Events als AIFW, de Dutch Fashion Awards en Levi’s. Hun aandacht en detail voor zowel muziek- als outfitkeus maakt ze een uiterst populair en oogsierend duo, zowel op festivalpodia als achter de DJ booth in de club.

The best things in life come in small packages, zegt men vaak. Maar op elke regel bestaat een uitzondering. Gelukkig bewijst Fashiopack met hun extravagante performance en muziek dat zowel muzikaal als expressief volume voor een maximaal effect zorgen. Voor boekingsinformatie en contact uiteraard te vinden op de website van The Agent.


Youtube DJ Fashionpack

Like DJGuide

layer1 area