Loading...
DJ Jonathan Eager
*
Jonathan Eager
Echte naam:
Jonathan Eager
Getoond:
50
Stemmen:
1

2

FB aanbevelingen:
0 (shares:2, comments:0)

Herkomst:
Nederland
RANK #1084
NL
Stem op Jonathan Eager*
Overall in DJ-ranking
1080.
1081.
1082.
1083.
1084.
Jonathan Eager
1085.
1086.
1087.
1088.
1089.Biografie Jonathan Eager

Jonathan Eager is een opkomende house dj die al een tijdje met muziek bezig is. Als kind van 2 was hij al met de koptelefoon aan het stoeien om onder andere Michael Jackson te luisteren.

Zijn carrière begon op 7 jarige leeftijd toen zijn ouders besloten hem naar pianoles te sturen. Door deze keuze heeft hij de nodige ervaring opgebouwd en was de muzikale basis een feit. Parallel aan deze lessen heeft hij ook in een koor gezeten en het zelfs tot een kleine musical geschopt.

In de jaren 90 waren R&B en hiphop de muziekstromen die hem interesseerden. Naar mate hij ouder werd, begon hij house en daarbij ook de housescene steeds meer te waarderen. Tegenwoordig kan hij niet zonder en is house muziek een positieve verslaving geworden voor Jonathan Eager.

Zijn muziekstijl is zeer lastig in een hokje te plaatsen. Tijdens zijn sets komen er onder andere latinhouse, soulfulhouse en zelfs minimal voorbij. Eager laat zich voornamelijk door ritmische housemuziek beïnvloeden.

Wat in iedergeval als een paal boven water staat is dat zijn sets gegarandeerd zorgen voor de nodige dansuurtjes en enthousiasme van een uitzinnig publiek. Wees dus voorbereid!


Youtube DJ Jonathan Eager

Twitter JonathanEager
*

meer

Like DJGuide

layer1 area