Loading...
DJ Jethro Galung
*
Jethro Galung
Echte naam:
Jethro Huta Galung
Geboortedatum:
21 september 1989
Getoond:
90
Stemmen:
1

0

FB aanbevelingen:
3 (shares:1, comments:0)

Herkomst:
Nederland
RANK #1623
NL
Stem op Jethro Galung*
Overall in DJ-ranking
1619.
1620.
1621.
1622.
1623.
Jethro Galung
1624.
1625.
1626.
1627.
1628.Biografie Jethro Galung

De man achter de artiest: Jethro Fillipus, Huta Galung Geboren op: 21-09-1989 Te Haarlem Woont in: Hillegom Style: Uplifting house met warme vocalen.

Al vanaf kleins af aan hield Jethro van muziek. Toen Jethro 15 jaar was wist hij wat die wou worden " Deejay ". Hij wou mensen blij maken met zijn keuze van muziek. Eind 2005 begon het balletje te rollen. Jethro kreeg kleine optredens in Caf├ęs in Haarlem en dat werd steeds meer uitgebreid.

House muziek is een grote passie geworden en hij heeft zich daarin ook kunnen onderscheiden. Jethro noemt zijn style dan ook " Uplifting House met warme Vocals die de haren op je huid overeind doen staan ". Dat exclusieve gevoel dat Jethro wilt overbrengen heeft voor hem ook een bedoeling. Jethro zegt dan ook: Ik wil mensen op een reis meenemen, hun naar plekken meenemen die ikzelf mooi vind en wil ze dat laten horen en voelen. Ook doormiddel van zijn groot enthousiasme en brede lach is hij zeker niet weg te denken achter de draaitafels.

Na deze geschiedenis was het duidelijk: deejay " Jethro Galung " is geboren.

Eind 2007 kreeg Jethro Galung zijn eigen concept "JustSick " Dat leidde tot een groot succes en elke editie was hierbij uitverkocht. De poort ging steeds verder openstaan voor Jethro.

Eind 2008 kreeg Jethro Galung de kans om in samenwerking met "Anotherway b.v" zijn concept neer te zetten in Amsterdam. Dit leidde tot vele netwerk uitbreidingen en Jethro Galung is dan ook niet meer weg te denken uit de dj-scene.

Jethro Galung is hard zijn weg aan het volgen in de dj-scene. Ook op produceer gebied wil Jethro snel iets van zich laten horen.

Kortom hou Jethro Galung in de gaten!!


Youtube DJ Jethro Galung

Like DJGuide

layer1 area