Loading...
DJ Eelco Ladan
*
Eelco Ladan
Echte naam:
Eelco Ladan
Geboortedatum:
3 juli 1984
Getoond:
43
Stemmen:
0

0

FB aanbevelingen:
0 (shares:0, comments:0)

Herkomst:
Nederland
RANK #3045
NL
Stem op Eelco Ladan*
Overall in DJ-ranking
3041.
3042.
3043.
3044.
3045.
Eelco Ladan
3046.
3047.
3048.
3049.
3050.Biografie Eelco Ladan

Biografie Eelco Ladan

Wat begint als een snowtrip, draait uit op een veelbelovende DJ-carrière. De dj-aspiratie van Eelco Ladan ontstaat in december 2004 tijdens een wintersportvakantie in het Oostenrijkse Gerlos. Daar laat hij in de Country Club zijn draaikunsten door de boxen knallen waarna hij de decks eigenlijk nooit meer wil loslaten.

Terug in eigen land bestormt hij de scene en boekingen voor andere venues stromen binnen. Naast collega’s als Fedde le Grand, Erick E, Jamie Westland en Vato Gonzalez staat hij op flink wat feestjes van eigen bodem. Ondermeer Club Vie, BLM9, Club Noa, het Paard van Troje en de AstA worden bedolven onder zijn sound. In de laatstgenoemde club trakteert hij als resident nog steeds het publiek op zijn vette geluid. Een van zijn finest dj-moments tot dusver beleefde hij op de FFWD Dance Parade van 2007.

Met een diploma sound engineering op zak blijft het natuurlijk niet bij draaien. In zijn eigen studio gooit het multitalent heel wat bekende tracks in de mix. Brand new op Beatport is Eelco’s officiële remix van de nieuwste Benjamin Bates ‘Forever Running’. Ook heeft hij dikke Hyves-hits te pakken met de makeover van ‘Datvinjeleukhe!’ van de Jeugd van Tegenwoordig en een bizarre remix van Kane. Daarnaast voorziet Eelco records van Marco V en Benjamin Bates van een wel erg bijzonder tintje. Hij drumt deze platen op geheel eigen wijze in. Momenteel werkt de dj/producer aan diverse andere remixen en producties. Het resultaat daarvan horen we binnenkort ongetwijfeld back on track en in de clubs.


Youtube DJ Eelco Ladan

Twitter EelcoLadan
*meer

Like DJGuide

layer1 area