Loading...
DJ Cédric LASS
*
Cédric LASS
Real name:
cedric MOREZ
Birthday:
2 september 1982
Views:
17
Votes:
0

0

FB recommends:
0 (shares:0, comments:0)

Country:
Frankrijk
RANK #3830
FR
Vote for Cédric LASS*
Overall in DJ-ranking
3826.
3827.
3828.
3829.
3830.
Cédric LASS
3831.
3832.
3833.
3834.
3835.Biography Cédric LASS

Cedric Lass

Achtergrond - Geboren in Savoy Frankrijk, DJ Cedric Lass, nu 25 jaar oud, is al sinds zijn 16e jaar actief als Disc Jockey. In het laatste decennium heeft hij zijn vaardigheden verder ontwikkeld met internationale optredens in Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Spanje, Italiё, Rusland en meest recentelijk Indonesiё. Gedurende een 2-jarige professionele opleiding aan de Animateur Musical et Scénique in Lyon bekwaamde hij zich in de technische aspecten van de muziekindustrie en mag zich daarom specialist op alle gebieden van evenementen, licht en geluid noemen.

DJ Cedric Lass speelde op verschillende noemenswaardige privé-parties door het hele Europese continent in opdracht van mode iconen zoals Christian Dior en Jean-Paul Gauthier Paris, en daarnaast voor een beroemde Russische televisie-producent in Moskou en St. Petersburg. Eind 2005 won hij het Rhone Alpes kampioenschap (Frankrijk) van Musics Electronic, georganiseerd door Universal Music and Credit Agricol. De mogelijkheid samen te werken met persoonlijkheden zoals Roger Sanchez, Bob Sinclair, Armand Van Helden en andere celebrity DJ’s, inspireerde DJ Cedric Lass om zijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Heden - DJ Cedric Lass is op het moment gestationeerd in zowel Nederland als Indonesiё en mixt met zijn sound van harde beats en scherpe tonen in de meest trendy clubs en bij muziekevenementen door heel Europa en de Indonesische archipel. Hij neemt de dansvloeren over met zijn eigen stijl van House, Electro, Trance, Hard Trance en Hard style mix. Zijn publiek weet hij altijd enthousiast te krijgen, waar hij ook komt.


Youtube DJ Cédric LASS

Like DJGuide

layer1 area