Loading...
DJ MvT
*
MvT
Real name:
Maurice van Trijffel
Birthday:
22 july 1973
Views:
20
Votes:
0

0

FB recommends:
0 (shares:0, comments:0)

Country:
Nederland
RANK #3653
NL
Vote for MvT*
Overall in DJ-ranking
3649.
3650.
3651.
3652.
3653.
MvT
3654.
3655.
3656.
3657.
3658.Biography MvT

via MO FRANCO ben ik in aanraking gekomen met house, we praten 1991 :)

Met MO FRANCO en WAKIYAN hebben we een behoorlijke tijd een radioshow gemaakt: Dongemond Dancefloor/RAVE radio in Raamsdonksveer.

Ik heb o.a. gedraaid in Sandokan-raamsdonksveer, Hacienda-raamsdonksveer, esta loca-raamsdonksveer, Kadance-tilburg, Para-breda, Baroniekerk-breda, Stuyvezant-zundert, Samsam-Vlaardingen, Club Live-Scheveningen, Newyork newyork-Rotterdam, Bellevue Breda, Den Haag (nu fantasy dance theatre, Zalinas Etten Leur, Q nation Breda, Rembrandt Eindhoven en diverse andere lokaties in Nederland.

Mijn stijl van draaien is op dit moment hoofdzakelijk classix, oldschool en een beetje early rave maar zo op z'n tijd een club of techno set vind ik ook nog erg fijn om te doen.

Sinds 2006 ben ik als resident en mede organisator verbonden aan La Bomba. La Bomba is een werkgroep van cultureel centrum Den Bolder in Waspik. Deze werkgroep organiseert gemiddeld 1x per maand een feest op vrijdag avond met eigen DJ's Maus, RvE en MvT en elke maand hebben we een gast DJ.

De gast DJ's op deze feesten zijn allemaal bekende namen in de dance scene. Enige voorbeelden zijn: Rob en MC Joe, Yves, Funkerman, Madskillz, Franky Dux, Bassbooster, Panic en nog veel meer, niet de kleinsten dus :)

Daarnaast ben ik (thanks 2 Franky Dux) opgenomen bij de residents van Most wanted, een feest georganiseerd in club Rembrandt in Eindhoven, waar ik elke maand de foyer onveilig maak met oldschool/classixs en meer !!


Youtube DJ MvT

Like DJGuide

layer1 area