Loading...
DJ Miss Nycole
*
Miss Nycole
Echte naam:
Nicole van Boekel
Geboortedatum:
1 januari 1983
Getoond:
51
Stemmen:
0

3

FB aanbevelingen:
0 (shares:0, comments:0)

Herkomst:
Nederland
RANK #1174
NL
Stem op Miss Nycole*
Overall in DJ-ranking
1170.
1171.
1172.
1173.
1174.
Miss Nycole
1175.
1176.
1177.
1178.
1179.Biografie Miss Nycole

MISS NYCOLE is actief bezig sinds zomer 2007. Op haar zesde kreeg ze al een draaitafel. Haar eerste plaatjes hadden dan wel een ander muziek karakter, ondanks dat zit de muziek wel in haar bloed. Haar vader die voor die tijd al een eigen drive-in show had en bij radio Veronika een aantal keer zijn skills mocht komen laten horen.

Zo was ze vaak te vinden op zolder. Om door alle dozen platen iets te zoeken wat haar wel aanstond. De top 40 volgde ze op de voet en toen het tijdperk van de bandjes aangebroken was, knutselde ze zelf al haar bandjes in elkaar. Vanaf haar 15e bezocht ze haar eerst echte Trance-feest. Trance en Dance waren al snel haar favoriete. Vele feesten volgde.

En toen kwam er een rustige tijd aan. Ze heeft in de tijd verschillende cursussen gedaan en haar Hbo opleiding afgerond. Maar haar droom muziek bleef kriebelen.

Stappen deed ze in volle gang. Ze was vaak te vinden in Tilburg.

Maar toen ze in 2007 voor het eerst met DJ CANTA meeging naar Groningen wilde ze nog maar een ding. Goed leren draaien. Het is ook DJ CANTA geweest die er wel iets in zag toen ze voor de grap eens aan de slag ging. De apparatuur verhuisde al snel naar Hedel, waar de krappe huiskamer werd omgetoverd tot een studiotje. Vanaf die dag werd het oefenen en oefenen. Met het kritische oog en oor van DJ CANTA.

Het geheim van MISS NYCOLE bestaat voor de ene helft uit haar enthousiasme voor muziek en doorzettingsvermogen en voor de andere helft uit de kick die ze krijgen van het goed neerzetten van haar muziek. Ook in de toekomst wilt MISS NYCOLE alleen maar meer gaan draaien.

Draaistijl: Dance, Trance, Funky House, Electro


Youtube DJ Miss Nycole

Like DJGuide

layer1 area