Loading...
DJ Maarten de Jong
*
Maarten de Jong
Echte naam:
Maarten de Jong
Getoond:
230
Stemmen:
1

1

FB aanbevelingen:
0 (shares:0, comments:0)

Herkomst:
Nederland
RANK #1240
NL
Stem op Maarten de Jong*
Overall in DJ-ranking
1236.
1237.
1238.
1239.
1240.
Maarten de Jong
1241.
1242.
1243.
1244.
1245.Biografie Maarten de Jong

Maarten de Jong krijgt zijn eerste draaitafels op 13 jarige leeftijd. Vanaf dat moment is hij alleen nog maar met muziek bezig. Op zijn vijftiende begint hij te werken als DJ in de lokale clubs. Het duurt niet lang voordat hij een lokale bekendheid is. Maarten de Jong draait op dat moment in verschillende clubs en is de jongste actieve DJ van Nederland!

Op zijn zeventiende wil hij meer dan alleen maar draaien en begint hij te produceren voor verschillende DJ’s waaronder Mental Theo.

Eén jaar later draait hij in de formatie Club Crew op de mainstage van Frequence 2001. Het festival heeft in 2001 al meer dan tienduizend bezoekers! In het jaar 2001 is Maarten de Jong een bekende naam in de Time Out, de grootste discotheek van Nederland. Hij draait hier meerdere malen maar besluit toch om het even voor gezien te houden. Hij trekt zich terug in de studio’s en gaat een samenwerking aan met John Marks. Hierdoor komt hij in contact met White Villa Records en maakt diverse succesvolle remixen voor o.a. DJ JOSE, John Marks en Artento Divini.

Maarten de Jong is nog maar net 24 en heeft al mee geproduceerd aan verschillende hits. Dit jaar is goed begonnen voor deze jonge DJ. Hij is nu al verantwoordelijk voor een remix van The Shrink - Nervous Breakdown Reloaded dat nu al een gigantische clubhit is.

Na ruim tien jaar van produceren is het nu tijd om een eigen plaat uit te brengen. De debuut single van Maarten de Jong is Massive. De track is een ruwe mix van Trance en Techno. De andere kant van de plaat bevat een mix van Trance, Progressive en Minimal. Armin van Buuren heeft deze te gekke track nu al gedraaid in A State of Trance! Sander van Doorn draaide deze plaat al op Trance Energy! DJ’s zoals Randy Katana en Melvin Warning hebben al aangegeven deze plaat een aankomende clubhit te vinden! Zijn muziek stijl kan omschreven worden als: Tech trance / Progressive trance / techno.

De vinyl release van deze onwijs relaxte plaat is in April 2007 op het label Dancevilla (a division of White Villa).

In Juli 2007 volgt een samenwerking met de bekende Melvin Warning, wat resulteert in de monster track Era. Vinyl release: Oktober 2007.


Youtube DJ Maarten de Jong

Twitter djmaartendejong
*meer

Like DJGuide

layer1 area