Loading...
DJ JumpMasters
*
JumpMasters
Real name:
Frank Aarts, Arno van der Star, Maarten van Sprund
Views:
30
Votes:
0

0

FB recommends:
0 (shares:0, comments:0)

Country:
Nederland
RANK #3091
NL
Vote for JumpMasters*
Overall in DJ-ranking
3087.
3088.
3089.
3090.
3091.
JumpMasters
3092.
3093.
3094.
3095.
3096.Biography JumpMasters

The Jumpmasters bestaat uit de dj/producers Franky Dux (Frank Aarts, Zundert), C-Rius (Arno van der Star, Breda) en The Mindplayer (Maarten van Sprundel, Zundert).

Franky Dux Begon al op zeer jonge leeftijd als dj. In 2003 begon hij samen met zijn goede vriend The Mindplayer met het produceren van muziek.
Zijn eerste plaat verscheen in januari 2005: "Scratch It Hard". Dux is resident in discotheek Zalinaz, Etten-Leur. En heeft op evenementen gestaan als Q Base, Hard Bass, Explosive Car Tuning on Tour, HardJump, Jumping is not a Crime. Aankomende 7 juli is hij te bewonderen op Ground Zero.

C-rius is ruim twee jaar de vaste resident op zaterdagavond in de harddance locatie Q Nation te Breda en van Zalinaz te Etten-Leur. Ook deze dj wordt steeds vaker individueel geboekt door organisaties. C-Rius heeft o.a. gestaan op de evenementen Explosive Car Tuning on Tour, HardJump en Jumping is not a Crime.

In discotheek Q nation kwamen Arno, Frank en Maarten met elkaar in contact. Frank was namelijk ook resident van de Q Nation en Maarten zorgde op dat moment voor het licht in de discotheek. Het klikte direct en de weg naar de studio van Frank was snel gevonden.

De eerste release van de drie heren samen was de zomerse track "In Da Mix", uitgebracht in 2006 door het Belgische jumplabel "Jumper Records".
EYE4Dance gaf de heren de kans om muziek uit te brengen onder een eigen label. Dit resulteerde in de geboorte van het label "Jumpmasters". 22 januari 2007 vond de eerste release plaats onder het nieuwe label, de vinyl "Jumpmasters Sampler vol 1". Binnen enkele weken was de vinyl nergens meer te verkrijgen.

Na dit succes komen de heren nu met een single op de markt. Met de zomerhit van 2007 "Taste of Summer" gaat heel Nederland kennis maken met The Jumpmasters.


Youtube DJ JumpMasters

Like DJGuide

layer1 area