Loading...
DJ Stefan K.
*
Stefan K.
Real name:
Stefan Kriek
Views:
36
Votes:
0

0

FB recommends:
2 (shares:1, comments:1)

Country:
Nederland
RANK #2698
NL
Vote for Stefan K.*
Overall in DJ-ranking
2694.
2695.
2696.
2697.
2698.
Stefan K.
2699.
2700.
2701.
2702.
2703.Biography Stefan K.

Het housevirus bereikte Stefan K. ongeveer in het jaar 2000 en heeft hem er in die tijd toe aangespoord veel housefeesten te bezoeken en zijn liefde voor funky-house te ontwikkelen. In november 2005 maakte hij de stap om serieuzer met deze muziek om te gaan. Hij begon met draaien en ontwikkelde hierin stukje bij beetje een eigen sound. Een sound die vooral funky en groovy is met invloeden uit de elektro en techhouse en met grote technische vaardigheid.

Juist het vinden en draaien van die ene andere remix of onbekendere plaat, zijn opbouw en vibe maken zijn set een genot om naar te luisteren voor zowel gevorderden als groentjes in de house-scene. Dit bleek ook tijdens zijn sets in o.a. BUMB Rotterdam samen met Hitmeister D en Jamie Lie A Kwie en bij Marquis in Waalwijk op avonden met Fedde Le Grand en Erick E.

Een jaar later vond hij een vaste plek om zijn sound verder te ontwikkelen en zijn talenten te laten horen aan een groter publiek dat open staat voor vernieuwing. Of het nu gaat om het opwarmen voor een bekende dj of een lange 5 uur durende solo-set, hij draait er zijn handen niet voor om. 8&9 in Tilburg is the place to be. Naast dj’s als Born To Funk, Nikk, Maurice Delgado en Mike van Loon bewijst hij zijn sporen keer op keer. Dit heeft er dan ook in geresulteerd dat hij 31 maart 2007 op ICE2ICE stond tussen verschillende grote namen uit de scène zoals Sidney Samson, ronald Molendijk en Don Diablo.

Zijn doel is om mensen te vermaken en zijn liefde voor house te delen met velen anderen. Ook productioneel wil hij proberen naam te maken in de house-scene en de eerste voorzichtige stapjes zijn ondertussen dan ook gezet. De edits die hij maakt komen ook geregeld terug in zijn sets en geven de avond nét die andere vibe dan normaal. Een lust voor het oor.


Youtube DJ Stefan K.

Like DJGuide

layer1 area