Loading...
DJ Michael Dieters
*
Michael Dieters
Echte naam:
Michael Dieters
Getoond:
18
Stemmen:
0

2

FB aanbevelingen:
0 (shares:0, comments:0)

Herkomst:
Nederland
RANK #2870
NL
Stem op Michael Dieters*
Overall in DJ-ranking
2866.
2867.
2868.
2869.
2870.
Michael Dieters
2871.
2872.
2873.
2874.
2875.Biografie Michael Dieters

Michael Dieters is 7 jaar geleden begonnen, samen met zijn buurjongen in de hardcore tijd.Elke dag werd alleen maar gaan oefenen besteed, tot het op een moment niet echt meer wilde lukken. Daarna is Michael toen voor 2 jaar mee gestopt met draaien, en na die onderbreking is Michael gaan draaien met zijn neef, "DJ Gsd", want die had zijn eigen draaitafels.

Vanaf die tijd is DJ Michael Dieters steeds beter geworden met draaien, en had inmiddels ook zijn eigen draaitafels gekregen. Al snel kwam Michael via een goede vriend, DJ Jurrr, in discotheek de Klaveet terecht. Ze draaiden daar met zijn vieren, en zo werd dat zijn vaste plekje daar. Daar heeft hij veel ervaring op kunnen doen, maar helaas kwam daar na een tijd een einde aan, omdat de Klaveet zijn deuren moest sluiten.

Daarna kwam Michael al snel terecht bij de feesten van UW-XP! Hij heeft zo op Flower Power mogen draaien en op Glow in the Dark, daar heeft Michael een erg goeie indruk achtergelaten, Vanwege de hele goede sets die hij daar had neergezet.

Verder heeft Michael met nieuwjaarsdag 2005 in de Hemkade gedraaid op Erotic Vibes, georganiseerd door Crazyland en Unique. Dat was een hele belevenis en mocht tot zijn blijdschap ook draaien op Crazyland 5 years anniversary weekend. Daarna zal hij steeds vaker op deze feesten te zien zijn.

Ook is Michael tegenwoordig bezig met mijn eigen muziek te maken, zijn stylen zijn clubtrance, trance, hardtrance, tribaltrance.

Michael's droom is ooit een eigen studio te krijgen en zijn eigen platen te kunnen produceren, en natuurlijk wat meer bekendheid krijgen, zodat hij op de grotere feesten gevraagd wordt om te draaien.

Gigs (Just a selection): - Crazyland - Erotic Sundayzz - 7th Heaven - UW-XP - Xtra Large (A'dam)


Youtube DJ Michael Dieters

Like DJGuide

layer1 area