Loading...
DJ Iwan
*
Iwan
Real name:
Iwan
Views:
64
Votes:
0

9

FB recommends:
0 (shares:2, comments:0)

Country:
Nederland
RANK #434
NL
Vote for Iwan*
Overall in DJ-ranking
430.
431.
432.
433.
434.
Iwan
435.
436.
437.
438.
439.Biography Iwan

Iwan, begonnen als bijna elke andere DJ, thuis.......... met de meest eenvoudige middelen en de toen hedendaagse muziek van Erik B., DJ Sven, Quadrofonia, Tyree en Technotronic. Via tal van wegen waaronder school en examen feesten en schuurfeesten en lokale dance-cafes en discotheken tot wat hij nu is.....

DJ Iwan zijn eigen stijl ligt in het gebied van de groovy club en lekkere house & trance. Dit zijn dus twee stijlen waar DJ Iwan zich prima in kan vinden en zich totaal bij kan uitleven. Op deze wijze kan DJ Iwan dus op meerdere feesten ingezet worden en een breed publiek het naar hun zin maken.

DJ Iwan heeft al heel wat performances op zijn Gigs-list staan, waaronder:

- FFWD Heineken Danceparade op de truck van IVE-events in 2003, 2004 & 2005
- Crazyland @ Hemkade (okt) 2005
- Obsession @ Happy Dayzz
- ID&T Mysteryland 2004
- Double R-club @ The Kingdom Venue (Marcanti)
- Danceparade afterparty @ Alcazar (Puttershoek)

Ook internationaal is DJ Iwan actief geweest, dit is onder andere op Kreta geweest in diverse lokaties aldaar en zo ook in Salou.

Daarnaast heeft DJ Iwan zijn repertoire dusdanig opgebouwd dat hij ook inzetbaar is als allround DJ. Uit ervariung is gebleken dat de vraag naar all-round dj's zeer groot is en het aanbod schaars. Als allround dj is DJ Iwan dan ook vaak te zien in Club Live en Beach-club De Quack, alwaar hij ook resident dj is. Tevens wordt hij vaak voor prive party's als allround dj geboekt.


Youtube DJ Iwan

Twitter DJ_Iwan
*More

Like DJGuide

layer1 area