Loading...
DJ T-Boon
*
T-Boon
Real name:
Ruud Boon
Views:
24
Votes:
0

0

FB recommends:
0 (shares:0, comments:0)

Country:
Nederland
RANK #4017
NL
Vote for T-Boon*
Overall in DJ-ranking
4013.
4014.
4015.
4016.
4017.
T-Boon
4018.
4019.
4020.
4021.
4022.Biography T-Boon

Op 6 jarige leeftijd is Ruud al druk bezig met alles op het gebied van muziek. Op school verzorgt hij de klassenfeesten en tijdens de musicals neemt Ruud het licht en geluid voor zijn rekening. De eerste eigen apparatuur laat niet lang op zich wachten en ook de platenzaak wordt druk bezocht. Al snel is de verzameling groot genoeg om tijdens de klassenfeesten (bij klasgenoten thuis) de muziek te draaien. Ook het speeltuinfeest wordt een jaarlijks terugkerend 'evenement'. Op 10 jarige leeftijd is het zover: er is genoeg apparatuur verzameld om tegen betaling (25 gulden!) een avond te draaien.

Vanaf dat moment wordt de apparatuur steeds professioneler en groeit de ervaring op het gebied van DJ-entertainment. In 1991 wordt Ruud gevraagd als vrijwilliger voor de jongeren discotheek "Friday" (Buurthuis "Wijk aan Duin"). Al na enkele maanden mag hij de muziek inkopen, de apparatuur onderhouden en natuurlijk de plaatjes draaien. Rond zijn vijftiende begint het echte werk bij een professionele drive-in show. In het begin als hulp en later als zelfstandige DJ.

In het jaar 2000 treedt Ruud in dienst bij Bob's Party Palace in Uitgeest. Hij start als DJ in het restaurant en de bowlingbar, waar hem onder andere het presenteren van 'fun-bowlen' wordt geleerd. Inmiddels is Ruud uitgegroeid tot allround inzetbare DJ-entertainer: of het nu gaat om het afmixen van artiesten, het draaien van muziek op (school)feesten en seventies parties, of het geven van technische ondersteuning bij grote evenementen, Ruud doet het allemaal! Dj T-Boon is elke week te vinden in Planet Bob's (21 jaar & ouder). Voor mee informatie over planet bob's kunt u kijken op www.bobs.nl


Youtube DJ T-Boon

Like DJGuide

layer1 area