Loading...
vWIN! Marcel Woods: Musical Madness
*

Marcel Woods presenteert Musical Madness

Onlangs was Marcel Woods nog te gast bij het TV programma ‘De Reünie’, waarin hij werd gevolgd tijdens een van zijn wekelijkse trips langs de Europese podia. Met zijn robuuste geluid is Marcel Woods de laatste jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende Djs in het internationale DJ circuit.

Ook in zijn thuisland Nederland geniet deze Brabander een grote bekendheid. De afgelopen zomer maanden betrad Marcel Woods de podia van nagenoeg elk festival en was hij de enige DJ die dit jaar zowel op Sensation White en Sensation Black zijn kunsten vertoonde. Net terug uit Australië, waar hij de afgelopen maand rond reisde langs festivals en clubs ter promotie van het Musical Madness concept, begint hij vanaf vrijdag a.s. met zijn tour langs Europese clubs.

Met Musical Madness presenteert Marcel zijn eerste eigen mix-concept. Afgeleid van zijn muzikale levens motto staat Musical Madness voor wat Marcel het liefste uitdraagt met zijn muziek, een muzikaal gekkenhuis met een hoog feest gehalte. De Musical Madness CD bevat de typerende ondefinieerbare robuuste stoere rauwe en toch zeer toegankelijke sound van Marcel Woods. De titel van het mix concept sluit daarom ook naadloos aan op mix van platen die Marcel voor dit eerste deel bij elkaar zocht en aan elkaar mixte. De mix staat boordevol exclusief nog niet eerder uitgebrachte tracks van verschillende artiesten en Marcel zelf.

De gelijknamige single van dit nieuwe concept ‘Musical Madness’ is inmiddels al een aantal weken uit en klom al naar de hoogste regionen in de lijsten van diverse download shops. De CD en digitale versie van het mix-concept ‘Musical Madness’ is vanaf maandag 6 Oktober overal verkrijgbaar.

www.marcelwoods.com
www.highcontrastrecords.com

Deel:
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area